I had posted this in the Netware install/upgrade forum, but one of the
sysops indicated it was a Zenworks problem and requested I post it here.
Any insight would be great.


We have applied SP2 for Zens 6.5 to three NW 6.5 servers and have just
applied NW 6.5 sp5 to one of them (along with nw65os5a, n65nss5a,
ncp65sp5a, nw65sp5c_ndpsm, edir 8.7.3.8, and Compaq drivers).

The server has since had intermittent problems with high utilization.
The processor utilization goes to 90-100% and the busiest thread is
typically:
JAVA_### VMThread (where ### is a number which varies).

Once it was:
JAVA_### Compiler

This occured on boot before which I believe I resolved by reording the
loading of some of the applications (i.e. ZFD services). I am not
positive it is related, but there may be a correlation between using
imanager (2.5) and the utilization issues, but it is just intermittent
enough that this could be a coincidence.

I am unable to even down the server once this occurs.

Java -show reveals the following:

Classname ID
================================================== ========== ====
com.novell.zenworks.desktop.remotewakeup.ZENWorksW OLServiceM 637
com.novell.application.zenworks.autowsmanagement.w simport.Im 639
org.apache.catalina.startup.Bootstrap............. .......... 533
org.apache.catalina.startup.Bootstrap............. .......... 539
com.novell.application.zenworks.autowsmanagement.w sremoval.R 798

This would lead me to believe it is a Java, Apache, and/or Zen issue.

Any ideas for troubleshooting or resolving would be appreciated.

Daryl