2007.03.07 15:00:00 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM] Inventory Agent:
Found KeyValuePair in INVSETUP.INI, agentRuns = Subscriber
2007.03.07 15:00:00 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM] Inventory Agent:
Found KeyValuePair in INVSETUP.INI, forceDebug = false
2007.03.07 15:01:12 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM] Clean the
Inventory Agent

2007.03.07 15:01:12 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM]
Inventory(InvAgent):Mar 7, 2007 3:01:12 PM: An error occurred while
running the Inventory agent in
InventoryEnforcer:EnforcePolicy(Distributed Server Package
ServerX:General:Server Inventor.Pol.ZEN.BO.ORG)

2007.03.07 15:01:12 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM] MESSAGE - Policy
processed successfully : Distributed Server Package
ServerX:General:Server Inventor.Pol.ZEN.BO.ORG
2007.03.07 15:01:12 [Console:SERVMAN SCHEDULED ITEM] Policy has been
flagged to prevent future scheduling : Distributed Server Package
ServerX:General:Server Inventor.Pol.ZEN.BO.ORG



I have reinstalled de ZfS 7SP1 Inventory Agent on the server.
Did not help.

Recreated the Distributed Server Package with only Server Inventory
Policy enabled. And succesfully distributed it to the subscriber.
Did not help.

Restarted server, did not help ;-)

Checked if INVNATVE.NLM, INVAID.NLM and MPKSCAN.NLM are installed. OK

Inventory Policy is referred to sane Inventory Service object as
workstation inventory policy

Inventory Service on root service has Machines Attached option
enabled.

Workstation inventory works fine from all our 36 locations.
Server inventory i am testing from one location.

We have Netware 6.5 SP5 with ZfD and ZfS 7 SP1 on all our locations.

Greetings from the Netherlands,

Michel Woltjer