Have just upgraded a customers system to SP7, and got the following abend.

Novell Open Enterprise Server, NetWare 6.5
PVER: 6.50.07

Server CRAMLINGTON halted Tuesday, 23 October 2007 10:01:32.376 am
Abend 1 on P00: Server-5.70.07-0: Bad Resource Tag passed to

CS = 0008 DS = 0023 ES = 0023 FS = 0023 GS = 0023 SS = 0010
EAX = 896E960D EBX = 00000000 ECX = 00000011 EDX = 00000201
ESI = 89A546C4 EDI = 00000000 EBP = 89A546C4 ESP = BD20A9B8
EIP = 897423DB FLAGS = 00000046
897423DB 83C404 ADD ESP, 00000004
EIP in LSL.NLM at code start +000063DBh

The violation occurred while processing the following instruction:
897423DB 83C404 ADD ESP, 00000004
897423E3 0BC0 OR EAX, EAX
897423E5 C3 RET
897423E6 0000 ADD [EAX], AL
897423E8 0000 ADD [EAX], AL
897423EA 0000 ADD [EAX], AL
897423EC 0000 ADD [EAX], AL
897423EE 0000 ADD [EAX], AL
897423F0 8B46FC MOV EAX, [ESI-04]

Running process: Server 00:21 Process
Thread Owned by NLM: SERVER.NLM
Stack pointer: BD20AF40
OS Stack limit: BD203000
Scheduling priority: 67371008
Wait state: 50500F0 Waiting for work
Stack: --896E960D (MM.NLM|SnapObjectManagerHandle+ADC5)

Looking in Knowlodge base, it looks like problems with the TCP/IP and the
ethernet cards (2 z E1000.lan Intel Gigabit cards).

I have looked for the latest drivers, but it would appear that the drivers
have not changed for ages. The file size of the working drivers has not
changed, but I have copied the duplicate set from the BAKSP7 directory to
see if this makes any differences. This has had noeffect, and I keep
getting the same abend message

Does anyone have any other ideas what I can try?

The server does not abend immediately, and was up for half an hour before
the problems occurred.