We migrated a Groupwise 7.02-postoffice from a Netware 6.5-Sp5-server to a
SLES10-SP1-server with the Novell GroupWise Migration Utility.
When we started gwpoa the postoffice-startup-file was not
in /opt/novell/groupwise/agenst/share/
We looked in the migration-logfile and we saw these messages

10/27/07 02:32:23 Configuring agent(s)...
10/27/07 02:32:23 Running remote command:
sh /tmp/groupwise/software/addagent.sh -
b /opt/novell/groupwise/agents/bin/gwpoa -
s /tmp/groupwise/software/p006.poa -h /var/opt/novell/groupwise/mail/p006 -
v 7
/tmp/groupwise/software/addagent.sh: line
135: /tmp/groupwise/software/p006.poa: No such file or directory
mv: cannot stat `/tmp/p006.poa.tmp.16849': No such file or
cp: cannot stat `/tmp/groupwise/software/p006.poa': No such file
or directory
10/27/07 02:32:25 Remote command failed (1)

This is were our sourcefiles were:

Post Office:
Source database path: \\fileserver\VOL1\DATA\GRPWISE\P006\
Destination path: /var/opt/novell/groupwise/mail/p006

Post Office Agent:
Path to startup file: \\fileserver\SYS\SYSTEM\p006.poa

As you see, our startup-file was on another volume then the postoffice.
In the migration-log we only saw a mount of the postoffice-volume, so we
think there is a bug in the migration utility. It does not copy the
startup-file if it is on another volume (in this case on the SYS-volume).
Or did we something wrong?

At last we solved our problem by copying (and editing) a startup-file
to /opt/novell/groupwise/agenst/share/


Jeroen van der Klaauw