Home

Results 1 to 8 of 8

Thread: DLU- Windows Vista-NLC

Hybrid View

  1. #1
    Ramiro Ruiz NNTP User

    DLU- Windows Vista-NLC

    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  2. #2
    Craig Wilson NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  3. #3
    Ramiro Ruiz NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Hi Greg, The Novell client is installed and working OK. The Zenworks agent isn't creating the local account.


    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  4. #4
    Craig Wilson NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is there possible a local "Password Policy" on the Vista Workstation?
    That can interfere with the account creation.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:47347369.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    Hi Greg, The Novell client is installed and working OK. The Zenworks agent isn't creating the local account.

    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To: novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  5. #5
    Ramiro Ruiz NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    I just created a user with a random name and the same password of the eDirectory user and worked just fine. I removed the ZCM agent and I'll reinstall it on Monday, also I'll check the password policies. thank you for your help.


    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 3:48 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is there possible a local "Password Policy" on the Vista Workstation?
    That can interfere with the account creation.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:47347369.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    Hi Greg, The Novell client is installed and working OK. The Zenworks agent isn't creating the local account.


    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  6. #6
    Ramiro Ruiz NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Hello, I removed ZEN from the Vista Machine, reinstalled the ZEN agent and now is working. Weird!
    Thanks for your help


    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 3:48 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is there possible a local "Password Policy" on the Vista Workstation?
    That can interfere with the account creation.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:47347369.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    Hi Greg, The Novell client is installed and working OK. The Zenworks agent isn't creating the local account.


    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  7. #7
    Craig Wilson NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Glad that worked for you :>
    Not sure why, but I've learned a long time ago to often stop worring about why.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473AC3EE.A98A.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    Hello, I removed ZEN from the Vista Machine, reinstalled the ZEN agent and now is working. Weird!
    Thanks for your help

    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To: novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 3:48 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is there possible a local "Password Policy" on the Vista Workstation?
    That can interfere with the account creation.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:47347369.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    Hi Greg, The Novell client is installed and working OK. The Zenworks agent isn't creating the local account.

    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To: novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

  8. #8
    Ramiro Ruiz NNTP User

    Re: DLU- Windows Vista-NLC

    I am also trying to login to ZCM and no user works, I even used ldap name, no luck!






    >>>

    From: Craig Wilson<craig_d_wilson@yahoo.com>
    To:novell.support.zenworks.configuration-management.10.policies
    Date: 11/9/2007 1:23 PM
    Subject: Re: DLU- Windows Vista-NLC

    Is the Novell Client32 on the Vista Machine? This is required for DLU.

    --
    Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
    Novell Support Forums Volunteer Sysop

    Novell does not officially monitor these forums.

    Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
    These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

    "Ramiro Ruiz" <Ramiro.Ruiz@schulich.uwo.ca> wrote in message news:473445B4.AA74.00E5.0@schulich.uwo.ca...
    I Installed ZCM on Windows Server 2003, configure policies and stuff. The DLU policy is working great on Windows XP but not on Vista Business. When I login into the Vista box, I also get a ZCM login box with: Username, Password and Realm Name? I tried every user in the book and no luck!
    Anybody know what I am doing wrong?

    Note: After login into the Vista box, I verified that the policy is coming down and it says it is.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •