I use Zenworks For Desktops 7 with the latest update SP1IR1.
My problem is that GPO policies for user and computer settings work fine for
UserPolicies, but not for Workstation Policies.

I created as a test a Workstation Policy, with the GPO setting Internet
Explorer "full screen". Policy is running at system startup, with system
GPO is pointing to UNC path where workstations and users have Read and File

When I have the policy editor open in ConsoleOne, IE7 runs "full screen".

The policy is assigned to the imported workstation object (another
computer), and C1 is showing it as effective policy.

What I have done so far to resolve:

Options=0 is set in gpt.ini

Scheduler (wmsched) shows the policy, "run now" does it start -> no result.

Gpupdate on Windows XP -> no result.

When checking the Group Policy directories in Windows XP I noticed that the
file gpt.ini is created but the file registry.pol is missing (it exist in
the original UNC path!)

When checking the logfiles it looks like GPcopy tries to copy the files, but
fails to copy.

What could be the cause (I have also switched off virusscanner)?

Many thanks



GPCopy(\\nws005-01\SYS\PUBLIC\mgmt\ConsoleOne\1.2\bin\zen\admfiles \LAPTOP,
C:\WINDOWS\system32\GroupPolicy.WksCache, 0, handle, 0x80000134)
11/22/2007 11:49:53:484 Calling ZENCopyFile(zCX,
\\nws005-01\SYS\PUBLIC\mgmt\ConsoleOne\1.2\bin\zen\admfiles \LAPTOP\GPT.ini,
C:\WINDOWS\system32\GroupPolicy.WksCache\GPT.ini.. .)
11/22/2007 11:49:53:531 Error 5 copying
\\nws005-01\SYS\PUBLIC\mgmt\ConsoleOne\1.2\bin\zen\admfiles \LAPTOP\GPT.ini
to C:\WINDOWS\system32\GroupPolicy.WksCache\GPT.ini
11/22/2007 11:49:53:531 Exiting GPCopy 5
11/22/2007 11:49:53:531 Zen GP files failed to copy. Restoring cached local