I have installed Zenworks configuration Management but I have not been
able to log in to ZCC because of the secon window.

I read on this site about the solution below;

"First of all it was an DNS-problem. The second problem was, that I set
the eDir-parameter "restrict parallel connections" to 2. Now I've
deactivate the restriction, and it works fine!!"

Where do you deactivate the restriction "restrict parallel connections?

Below is part of the logs from the workstation.

Thanks

[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping host:
elx-zen1.courtn.just.gov.ab.ca, status: Bad] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate
source location: https://192.168.133.30:8443/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to
resolve: 192.168.133.30] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [ Found host:
192.168.133.30, status: Good] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping
location: https://192.168.133.30:8443/zenworks-zoneconfig/, status: Bad]
[] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: elx-zen1.courtn.just.gov.ab.ca,
status: Bad] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: 192.168.133.30, status: Good] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [ IP address
192.168.133.30 marked Good] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [GetGoodOrBusyIp()
returning 192.168.133.30] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Skipping location:
https://192.168.133.30:8443/zenworks-zoneconfig/, status: Bad] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ConnectMan] [] [FindNextContent:
Exiting with content null] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ZMD] [] [GetCurrentURIFromConnectMan
- New uri is: ] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ZoneConfigManager] [] [Unexpected
exception calling zoneconfig soap service: Object reference not set to an
instance of an object.] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for
ZoneConfig:Realms] [] []
[DEBUG] [11/29/2007 12:17:56 PM] [] [ZoneConfigManager] [] [Unable to get
authorization realms from service, using cache.] [] []