Coming from ZfD 7, we use NALWIN (i.e. Application Explorer)
extensively. I have migrated some of my applications (now bundles) from
ZfD 7 to ZCM 10, and I am trying to get them set up in a folder
structure in the new NALWIN. I have the following in ZCM ZCC under
Bundles:

Application Explorer (folder)
Standard Installs (bundle group) - assigned to client
Standard Utilities (bundle group) - assigned to client
Network Applications (folder)
MailAdmin (Windows Bundle - Web Application)
TeraTerm (Windows Bundle)
WebMail (Windows Bundle - Web Application)
Car Request (Windows Bundle)
[others...]
Installs (folder)
Firefox (Windows Bundle)
Acrobat Reader (Windows Bundle)
Symantec (Windows Bundle)
[others...]
MS Office (folder)
Office 2003 (Windows Bundle)
Office 2007 (Window Bundle)
[others...]

In all of these applications' details, ZENworks Explorer Folder Path
shows "(No effective setting, will use current location)".

When I run NALWIN on a client, it shows the following:

Application Explorer (group/folder)
Installs (group/folder)
[blank] (group/folder) - this is just the 'Z' "monitor" icon
Office 2003
Office 2007
Firefox
Symantec
[all other "installs" bundles]
Network Applications (group/folder)
MailAdmin
WebMail
[all other "Net. App." bundles that are "Web Applications"]
[blank] (group/folder) - this is just the 'Z' "monitor" icon
TeraTerm
Car Request
[all other "Net. App." bundles that are not "Web Apps"]

If I select "Details" view in NALWIN, I see:

Left Side: Right Side:
Application Explorer /Application Explorer/Installs
/Application Explorer/Network Applications
Installs /Application Explorer/Installs/
[blank] /[All]/Acrobat Reader
/[All]/Office 2003
etc.
Network Applications /Application Explorer/Network Applications/
/[All]/MailAdmin
/[All]/WebMail
etc. (all other web applications)
[blank] /[All]/TeraTerm
/[All]/Car Request
etc. (all other non-web applications)

I am not sure what is going on here. I would expect (and I want) the
applications to show up in the folder structure shown in ZCC, since that
is what it says will happen and since I haven't defined a folder path. I
don't want to define a folder path for each and every application. This
seems like a bug, but I'm not sure. Can I straighten this out somehow
short of defining a folder path for each and every application?

Also, in ZfD 7, you could hide the [All] folder that shows on the left
side of NALWIN. In ZCM 10, I cannot find a way to hide [All], plus there
is now a [System Bundles] folder. Is there a way to hide these unwanted
items, or is that on the roadmap for a new version/update?

Thanks.