Hi guys,

Just reloaded packages with zlmload - but it still only loaded 1410 rpms
from the sles 10 sp1 cd's :(

zlmload-1.3-1 is the version installed. (should be the latest).

# zlmload -P password -d /mnt/ -a sles-10-x86_64 -b
SLES-10-x86_64-SP1-Distro

Bundle name: SLES-10-x86_64-SP1-Distro
TARGET: sles-10-x86_64
Creating bundle SLES-10-x86_64-SP1-Distro...
Using existing bundle SLES-10-x86_64-SP1-Distro...
ISO Location:
Loading RPM's from /mnt/cd1/patches/repodata ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd1/suse/i586 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd1/suse/noarch ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd1/suse/x86_64 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd2/suse/i586 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd2/suse/noarch ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd2/suse/x86_64 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd3/suse/i586 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd3/suse/noarch ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd3/suse/x86_64 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd4/suse/i586 ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd4/suse/noarch ...This may take awhile...
Loading RPM's from /mnt/cd4/suse/x86_64 ...This may take awhile...
done.

I then checked for the package gtk2's existens in that bundle. No hits.

I then verified the package exists on the CD's (folders are loop mounts
of the iso files):
manzen01:/mnt # find . -name 'gtk*'
../cd1/suse/x86_64/gtk2-2.8.11-0.15.x86_64.rpm
....

Any of you got this working, and know a workaround?