On ZCC, "Local Device Logging" is set to "Error" (ie log errors only)

On the agents on our workstations, the Logging is set to "Default" (which I assume takes it from the central setup).

However, the logging is recording Debug info all the time.

On another point, i'm getting hundreds of the following messages in the zmd-messages.log in LocalStore whenever I reboot one of the workstations:

[DEBUG] [3/6/2008 1:53:46 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::45f35fde156ae6e0bd2c4e368c447 1ee] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:47 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::841b549f14cc0348623b5236c9a7c f2c] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:47 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::841b549f14cc0348623b5236c9a7c f2c] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:48 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::876b323c78f63b5b57151cb93512a 092] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:48 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::876b323c78f63b5b57151cb93512a 092] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:48 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::591a9ab9294e559dd1ebcd84c6304 4a2] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:49 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::591a9ab9294e559dd1ebcd84c6304 4a2] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:49 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::6f7da6f72ac48e09df88f82412788 640] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:50 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::6f7da6f72ac48e09df88f82412788 640] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:50 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::e046858c62e98efc398a6c862e7d4 eda] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:50 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::e046858c62e98efc398a6c862e7d4 eda] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:51 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::5408bb0d6eeeeff14f3b5f3f3b626 f7b] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:51 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::5408bb0d6eeeeff14f3b5f3f3b626 f7b] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:52 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::ecd28f4d686b23b0551a61bbb0adb 94b] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:52 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::ecd28f4d686b23b0551a61bbb0adb 94b] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:52 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::74b8c258ea63d9e3ec35596ecbfa9 115] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:53 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::74b8c258ea63d9e3ec35596ecbfa9 115] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:53 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::d50b2c2c5339658c656052cd81018 24f] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:54 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::d50b2c2c5339658c656052cd81018 24f] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:54 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::ac974cb5b9d972bec1937b6a18f26 1c9] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:55 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::ac974cb5b9d972bec1937b6a18f26 1c9] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:55 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::451be48efa0988373e974d961899a e99] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:56 PM] [] [ZenCache] [] [GetFile called for ContentMgr::Content::451be48efa0988373e974d961899a e99] [] []
[DEBUG] [3/6/2008 1:53:56 PM] [] [ZenCache] [] [GetObject called for ContentMgr::Content::1fdb1ab7ba74df18bf4c5490e4ac9 ecb] [] []


These go on for about 4-5 minutes, which obviously is a real pain in the backside for our pilot users as no icons appear on the desktop while all this is going on.

Running Task Manager, ZenworksWindowService.exe has massive amounts of IO Read/Writes whilst all this is going on.

I've only really noticed this since upgrading to 10.0.2 (Clean install of 10.0.1 and SystemUpdate to 10.0.2)

My questions are:

1 - Why is debug logging still happening even when central setting is error only?
2 - What are all these hundreds of messages, and why is it affecting performance so badly on 10.0.2?