I have SLED 10 SP1 client running NCL 2.0 trying to connect to an OES2
Linux server NCP share. No problems connecting to the same share with
Windows clients.

The output from the results window on the Linux client is:

Your current tree is: DTS
Your current context is: users.people.dts
User: jayorke
Server not Found:x001
Unable to set primary connection: C7E50014
Unable to set primary connection: C7E50014
-----------------------
end of script
press ENTER key to exit

The output from "slptool findsrvs service:directory-agent":
service:directory-agent://10.2.0.11,65535

The output from "slptool findsrvs service:bindery.novell":
service:bindery.novell:///x001,300
service:bindery.novell:///x015,3075

The output from "slptool findsrvs service:ndap.novell":
service:ndap.novell:///DTS.,225

The output from "nwconnections":
TREE USER
================================================== ============
DTS CN=jayorke.OU=users.OU=people.O=dts

SERVER USER TREE NO. TRANS
================================================== ======================
X001 CN=JAYORKE.OU=USERS.OU=PEOPLE.O=DTS DTS 20 IP

The output from "nwmap testaroo:=//x001/USERDATA/jayorke":
map: server not Found:X001 - drive testaroo not mapped

The output from "ping x001":
PING x001.ytc.cc (10.2.0.51) 56(84) bytes of data.
64 bytes from x001.ytc.cc (10.2.0.51): icmp_seq=1 ttl=64 time=3.92 ms
64 bytes from x001.ytc.cc (10.2.0.51): icmp_seq=2 ttl=64 time=2.37 ms
64 bytes from x001.ytc.cc (10.2.0.51): icmp_seq=3 ttl=64 time=1.73 ms
64 bytes from x001.ytc.cc (10.2.0.51): icmp_seq=4 ttl=64 time=1.97 ms

--- x001.ytc.cc ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 2999ms
rtt min/avg/max/mdev = 1.735/2.500/3.920/0.852 ms

On the NCL 2.0 GUI the Trees, Contexts, and Servers buttons successfully
find the tree and navigate it. On the NCL 2.0 GUI choosing "Novell Map
Directory" the "..." button in the "Novell File System" frame leads to a
window where I see server x001 but expanding it leads to the error:

Description : Cannot connect to server:[X001]. Error:NWCCOpenConnByName:
Code : FFFFFFFFC7E50014
Build : 1.0.0
File : ncpConnection2.cpp
Line : 166
Repository Version : $Revision: 2041 $


I'm not sure where to look. My guess is that it is choosing a name
resolution method other than DNS but not resolving X001. I'm not sure how
to configure OES2 to provide that name resolution via SLP or NCP if it
isn't doing so already.

Thanks for any help anyone can provide.

John.