Hi,

want to install the ZLM72IR1-Hot-Patch-Bundle on a ZENworks-Management-Server.

After applying the bundle to the Server (SLES10SP1_x86_64) /var/log/zmd-messages.log tell the following:

18 Apr 2008 10:18:30 INFO BundleManager Executing preprepare scripts for ZLM72IR1-Hot-Patch-bundle-34
18 Apr 2008 10:18:30 INFO Progress Progress.Stop Message:
18 Apr 2008 10:18:30 INFO Progress Is Stopped value: False
18 Apr 2008 10:18:34 INFO RPMBackend terminate called after throwing an instance of 'std::logic_error'
18 Apr 2008 10:18:34 INFO RPMBackend what(): basic_string::_S_construct NULL not valid
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Child exited due to SIGIOT
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: False
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Child exited due to SIGIOT
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: False
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Parent failed/aborted
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: True
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Parent failed/aborted
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: True
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Parent failed/aborted
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: True
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Progress.Stop Message: Parent failed/aborted
18 Apr 2008 10:18:34 INFO Progress Is Stopped value: False
18 Apr 2008 10:18:34 INFO BundleManager Bundle preparation failed: Child exited due to SIGIOT

This is repeated several times.

When i do a "rug bin ZLM72IR1-Hot-Patch-Bundle" on the Serverconsole, the error-message: "FEHLER: Child exited due to SIGIOT" occurs.

Any Idea's what's going wrong?

(Today evening i will throw my ZENworks-Server out of the window!!!)

Edmund