I kind of have a problem with the multicast. I created a multicast bundle in ZCC the image 23 CPU all dell optiplex 745. When I created the multicast session, I added all 23 workstations, but when I try to get the workstation to boot from pxe, it does get the ip address and everything, but then it exits out of the job. It doesn't even boot the linux kernel. I don't know what I am doing wrong. If I do it manually, I will get the bash prompt, and do it manually, but not automatically like multicast. I have the log for the pbserv.log:

05/19/08 15:15:10 -- [LC] open connection, 192.168.5.229
05/19/08 15:15:10 -- [PCV] received PROXY_CMD_VERSION
05/19/08 15:15:10 -- [HC] versions: 10, 10, 0
05/19/08 15:15:10 -- [PCV] done PROXY_CMD_VERSION
05/19/08 15:15:10 -- [PCGPBIN] received PROXY_CMD_PREBOOT_GETPBINAME
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] DN = "0456a357f9ff5175401f329b84d9f917"
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] GWIL = 5176
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] Workstation Information:
Dumping Workstation Information:
WorkstationInformation.signature ............ ZENWSINF
WorkstationInformation.version .............. 6
WorkstationInformation.length ............... 5176
WorkstationInformation.Chipset .............. Intel Pentium 4 Processor 2800 Mhz
WorkstationInformation.Video ................ Intel Corporation 82Q963/Q965 Integrated Graphics Controller
WorkstationInformation.Network .............. Broadcom Corporation NetXtreme BCM5754 Gigabit Ethernet PCI Express
WorkstationInformation.Soundcard ............ Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller
WorkstationInformation.Diskcontroller ....... Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) 2 port SATA IDE Controller
WorkstationInformation.MACAddress............ 00:18:8b:6e:0a:70
WorkstationInformation.ipAddress ............ 192.168.20.228
WorkstationInformation.BiosAssetTag .........
WorkstationInformation.BiosSerialnumber ..... 84M9SC1
WorkstationInformation.BiosVersion .......... Dell Inc. 2.1.0 12/04/2006
WorkstationInformation.SystemManufacturer ... Dell Inc.
WorkstationInformation.ProductName .......... OptiPlex 745
WorkstationInformation.HarddriveSizeMB ...... 76293
WorkstationInformation.RAM .................. 2048
WorkstationInformation.BootMedia ............ 3
WorkstationInformation.zenPartitionType...... 0x00
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] PSI size = 164
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] Received PrebootState Information:

Dumping PrebootStateInformation:
PrebootStateInformation.signature ............ ZENPBINF
Structure Version ... 3
Structure Length ... 164
Version ............... 0
Flags ................. 0
State ................. 0
Tree ID ................
Job ID ................
Task ID ................ 0
Task Completion Code ... 0
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] LII size = 1060
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] Is Member of this cell
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] Do Not Get Referral list
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] GPPBIN returned 0

Dumping PrebootStateInformation:
PrebootStateInformation.signature ............ ZENPBINF
Structure Version ... 3
Structure Length ... 164
Version ............... 0
Flags ................. 0
State ................. 0
Tree ID ................
Job ID ................
Task ID ................ 0
Task Completion Code ... 0
05/19/08 15:15:10 -- [RPBIN] Image Server Address = 0.0.0.0
05/19/08 15:15:10 -- [PCGPBIN] done, PROXY_CMD_PREBOOT_GETPBINAME
05/19/08 15:15:10 -- [PCC] received PROXY_CMD_CLOSE
05/19/08 15:15:10 -- [PCC] done PROXY_CMD_CLOSE
05/19/08 15:15:10 -- [LC] close connection, 192.168.5.229
05/19/08 15:15:10 -- [ECC] CS

The only thing bad that I see is the image server address, but I don't know how to modify it. I will appreciate any help.

Thanks,

Horacio