When I click on Yast ->¬*Open enterprise server -> Configure OES and then in
the list of packages I click accept, then Yast hangs on Initialize MICASA
(progress bar is on 100 %).
How can I fix this? I need to configure cluster services and I cannot get to
it because of this.
This is Yast2 log:


2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [wfm] Y2CCWFM.cc(createInLevel):153
Parsing finished
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [Interpreter]
clients/edirectory_upgrade.ycp:43 Calling YaST client edirectory_upgrade
(arguments: ["Info", $[]])
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP]
clients/edirectory_upgrade.ycp:19 ----------------------------------------
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] clients/edirectory_upgrade.ycp:20
Edirectory upgrade check started
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] NovellAddonInstall.ycp:262
NovellAddonInstall::ReadConfigFileSettings(/etc/sysconfig/edirectory)
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] NovellAddonInstall.ycp:282
NovellAddonInstall::ReadConfigFileSettings returned: $[]
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] clients/edirectory_upgrade.ycp:42
Edirectory upgrade check finished
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP]
clients/edirectory_upgrade.ycp:43 ----------------------------------------
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [Interpreter]
clients/edirectory_upgrade.ycp:43 Called YaST client returned: $[]
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP]
clients/edirectory_upgrade.ycp:405
NovellAddonInstall::GetProductUpgradeInfo returned: $[]
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] NovellAddonInstall.ycp:449
IsProductUpgrade: old file -
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] NovellAddonInstall.ycp:450
IsProductUpgrade: product configured - no
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] NovellAddonInstall.ycp:452
IsProductUpgrade returned: false
2008-07-15 13:38:32 <1> bonie2(6025) [YCP] Edirectory.ycp:1600
eDirectory:upgradeMode: false

Please help, thanks.