Hi All

We are having issues with one of our Primary Servers

Environment: 2x SLES 10SP2, 2x ZCM 10.0.3 Primary Servers,SQL DB 2005 on remote Windows 2003 server, Vista SP1 on the workstations.

Our first primary server has issues with DLU failing every few days, the services appear to be up and running but in the zcc.log file we see errors like this:-
***********************
Exception Info:
11 Sep 2008 09:03:14 Class....... com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.InvalidTo kenException
11 Sep 2008 09:03:14 Message..... null
11 Sep 2008 09:03:14 Logged at... AssignedContent.....350
11 Sep 2008 09:03:14 ============== Exception (end) =============================
11 Sep 2008 09:12:18 Login...............130 :Language and country settings detected from browser: English (United Kingdom)
11 Sep 2008 09:12:26 Login...............130 :Language and country settings
****************************

And this!:-

Exception Info:
12 Sep 2008 16:09:37 Class....... com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.DataModel UsageException
12 Sep 2008 16:09:37 Message..... Unknown right: Devices.Devices.Server.8
12 Sep 2008 16:09:37 Logged at... ZENRightsManager....165
12 Sep 2008 16:09:37 ============== Exception (end) =============================
12 Sep 2008 16:09:42 ============== Exception (begin) ===========================
12 Sep 2008 16:09:42 Exception occured
com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.DataModel UsageException: Unknown right: Devices.Devices.Server.8
at com.novell.zenworks.datamodel.session.hibernate.Hi bernateAdministratorSession.toRights(HibernateAdmi nistratorSession.java:1226)
at com.novell.zenworks.datamodel.session.hibernate.Hi bernateAdministratorSession.hasRights(HibernateAdm inistratorSession.java:464)
*******************************************

Now the first answer would be to upgrade to ZCM10.1 and do the schema fixes, but i cannot risk rushing out that upgrade and killing 1500+ Workstations.

Any thoughts, or is this a known error and upgrading is the only fix?.

Many thanks
Julian.