I have an OES2 server running in SLES 10 SP1. Getting some strange
problems with NCPL errors. This is what i get in the log over and over
all day long:

Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: Starting the dynamic reconfiguration
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::connectSocket- Connection
creation failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: CChannel::init- Connection creation
failed, error = 13
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: Unable to get configuration from
eDirectory failed with error 25'
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: Unable to get the configuration
information from eDirectory, error value : failure
Sep 18 13:33:09 bhs-oes [NCPL]: Dynamic reconfiguration completed.


After a few days of this, edirectory will stop processing logins and i
have to reboot the server. I have double checked all the ldap settings
and everything looks correct. I have several other OES2 boxes like this
and none are showing the same issues. Any suggestions?

Chris Gotstein