I am trying to have mac users be able to log in to two netware 6.5 sp 6 servers. I have 2 users that are able to log into both servers with no problems. I set simple passwords for those users. When I try to set simple passwords for other users, they can login to one server but not the other. I have checked the ctxs.cfg files and they are the same for both servers. I enabled the dstrace. Below is a section of the dstrace log file for the unsuccessful login:

14: ..LSMAFP3: GetUniversalPassword
14: ..LSMAFP3: Calling MAF_GetPassword
14: ERROR: -1697 MAF_GetPassword LSM 0x0000001E
14: ..LSMAFP3: MAF_GetPassword returned -1697 <fffff95f>, grace logins remaining = 0
14: ..LSMAFP3: GetUniversalPassword: MAF_GetPassword failed with error -1697 <0xfffff95f>
14: ..LSMAFP3: Universal Passwords are turned OFF. See Universal Password Deployment Guide.
14: ..LSMAFP3: GetSimplePassword
ERROR: -1418 GetXKeyFromValues: CCS_UnwrapKey
-1418: ERROR: -1 readLTSValue: GetXKey
14: ERROR: -1418 MAF_GetAttribute LSM 0x0000001E AID: 24
14: ..LSMAFP3: GetSimplePassword: MAF_GetAttribute failed with error -1418 <0xfffffa76>
14: ..LSMAFP3: Could not get Universal Password or Simple Password.
14: ..LSMAFP3: Second ProcessAuthRequest returned -1418 <fffffa76> authenticated = 0
14: ..LSMAFP3: WriteReply
14: MAF_Write LSM 0x0000001E
14: ServerPut: message size=8 queue size 0
14: ServerPut: message size=14 queue size 8
14: MAF_Read LSM 0x0000001E
14: ServerGet: message size=8 queue size 0
14: ClientGet: message size=14 queue Size 14
14: MAF_Write LCM 0x00000000
14: ClientPut: message size=8 queue Size 0
14: ClientPut: message size=12 queue Size 8
14: MAF_Read LCM 0x00000000
14: ClientGet: message size=8 queue Size 0
14: ServerGet: message size=12 queue size 12
14: MAF_Write LSM 0x0000001E
14: ServerPut: message size=8 queue size 0
14: ServerPut: message size=1614 queue size 8
14: ..LSMAFP3: .... Write Reply completed
14: ERROR: -1 MAF_End LSM 0x0000001E
14: ServerGet: message size=8 queue size 0
14: ClientGet: message size=1614 queue Size 1614
14: AFPTCP: authenticated from LSMAFP is 0 <0>
14: MAF_End LCM 0x00000000
14: ClientPut: message size=8 queue Size 0
14: ClientGet: message size=8 queue Size 0
14: WhatNext
14: Failed login

Below is a section of the same log file on a successful login:

15: ..LSMAFP3: GetUniversalPassword
15: ..LSMAFP3: Calling MAF_GetPassword
15: ERROR: -1697 MAF_GetPassword LSM 0x0000001E
15: ..LSMAFP3: MAF_GetPassword returned -1697 <fffff95f>, grace logins remaining = 0
15: ..LSMAFP3: GetUniversalPassword: MAF_GetPassword failed with error -1697 <0xfffff95f>
15: ..LSMAFP3: Universal Passwords are turned OFF. See Universal Password Deployment Guide.
15: ..LSMAFP3: GetSimplePassword
readLTSValue: GetXKey key value count: 1
15: MAF_GetAttribute LSM 0x0000001E AID: 24
15: ..LSMAFP3: WriteReply
15: MAF_Write LSM 0x0000001E
15: ServerPut: message size=8 queue size 0
15: ServerPut: message size=14 queue size 8
15: MAF_Read LSM 0x0000001E
15: ServerGet: message size=8 queue size 0
15: ClientGet: message size=14 queue Size 14
15: MAF_Write LCM 0x00000000
15: ClientPut: message size=8 queue Size 0
15: ClientPut: message size=12 queue Size 8
15: MAF_Read LCM 0x00000000
15: ClientGet: message size=8 queue Size 0
15: ServerGet: message size=12 queue size 12
15: MAF_Write LSM 0x0000001E
15: ServerPut: message size=8 queue size 0
15: ServerPut: message size=1614 queue size 8
15: ..LSMAFP3: .... Write Reply completed
15: MAF_End LSM 0x0000001E successful
15: ServerGet: message size=8 queue size 0
15: ClientGet: message size=1614 queue Size 1614
15: AFPTCP: authenticated from LSMAFP is 1 <1>
15: MAF_End LCM 0x00000000
15: ClientPut: message size=8 queue Size 0
15: ClientGet: message size=8 queue Size 0
15: WhatNext
15: Successful login

I don't understand what is going wrong since 2 users can login that have simple passwords set, but no other users can login after having simple passwords set. HELP!!