Netware 6.5 SP7 with zenworks for desktops 6.5 SP2 and Java 1.42.09.
On bootup of server, I get a Java error:

java: Page fault processor exception occurred while executing class com.novell.application.zenworks.ZENLoader

State of Registers at Processor Exception:
EIP=91FC27FB, EFLAGS=10296, EAX=AA5F564C, ECX=8, EDX=0,
EBX=AA5F5754, ESP=AA5F5628, EBP=AA5F56FA, ESI=0, EDI=AA5F5700,

The exception occurred while executing code in: JVM.NLM (91e12000)
The exception occurred while running trhread: Java_610 Module (7CA24500)

java: Class com.novell.applicaiton.zenworks.loader.zenloader exited with status -5

I have tracked it down to the zws.ncf which is loaded as part of the inventory service. There is no abend associated with this and as far as I can tell, everything is working OK.

StartINV.ncf:
search add sys:\java\njclv2\bin
InvEnv
ZWSStart
java -envDISPLAY=127.0.0.1:0 -sn"ZENworks Inventory Service" -noclassgc -DConfigFile=$inv_dir\properties\Config.properties -DDirectoryProp=$inv_dir\properties\Directory.prope rties -nsac -jszenWSInv -Xmx384m -classpath $tmppath;"$classpath" com.novell.zenworks.desktop.inventory.servercommon .ZENWorksInventoryServiceManager

ZWSStart.ncf:
data:\ZENworks\zfs.ncf

zfs.ncf:
load java
sys:\system\zwssearch.ncf
ZWSEnv

envset zwspathd=$zwsinstallpath\ZenWebServer.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\XMLRPCServlet.j ar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\xmlrpc.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\servlet.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\xmlrpcext.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\jdom.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\jsse.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\jcert.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\jnet.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\xerces.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\xmlrpcextRes.ja r
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\ZenWebServerRes .jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\Zenloader.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\ZenCommon.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\AdvSnmp.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\ZCommon.jar
envset zwspathd=$zwspathd;$zwsinstallpath\ZCommonRes.jar
java -Xmx384m -envDISPLAY=127.0.0.1:0 -noclassgc -nsac -snZENworks -jszwsexit -classpath $zwspathd com.novell.application.zenworks.loader.ZENLoader data:\ZENworks\zfs-startup.xml

zfsStartup.xml:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Loader>
<Module>
<Class>com.novell.application.zenworks.services.we bserver.ZenWebServer</Class>
</Module>
<Log>data:\ZENworks\zfs-startup.log</Log>
</Loader>

Anyone knows what this refers to or how to fix it?

Thanks