I have a new Install of ZCM 10.1.2 and Am trying to deploy the agent to a XP sp3 machine. Everytime I try and deploy I get

'Error: Credentials invalid. Please ensure that Classic file sharing is
enabled on the target device

Server is running on sles 10
Can use smbclient and connect to the IPC$ share of the workstaion successfully.

Client: Workgroup, Classic file sharing enabled, Using local administrator account(administrator)

Finer logging enabled.

[DEBUG] [12/9/08 9:32:37 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:38 AM] [] [Do Quick Tasks Queue Action Handler] [[[QT]] DoQuickTasksQueueActionHandler.processAction] [[[QT]] DoQuickTasksQueueActionHandler.processAction] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: Proxy results have been returned with error] [FINER: Proxy results have been returned with error] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: Proxy results error: <actions><action><type>VerifyCreds</type><data><actionclass>com.novell.zenworks.datamo del.objects.proxy.VerifyCredsProxyAction</actionclass></data></action></actions>] [FINER: Proxy results error: <actions><action><type>VerifyCreds</type><data><actionclass>com.novell.zenworks.datamo del.objects.proxy.VerifyCredsProxyAction</actionclass></data></action></actions>] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: Target - Dns name: mark.lcts.laurentian.ca Ip Address: 142.51.1.101 does not meet requirements for deployment] [FINE: Target - Dns name: mark.lcts.laurentian.ca Ip Address: 142.51.1.101 does not meet requirements for deployment] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: com.novell.zenworks.deployment.InstallPrimaryAgent Thread Attempting to communicate to mark.lcts.laurentian.ca 142.51.1.101] [FINE: com.novell.zenworks.deployment.InstallPrimaryAgent Thread Attempting to communicate to mark.lcts.laurentian.ca 142.51.1.101] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: DeploymentQueue - removing target from queue - 142.51.1.101 Deployment UID - e96b6dbd97d022a8f5cedcd0335ceedd] [FINE: DeploymentQueue - removing target from queue - 142.51.1.101 Deployment UID - e96b6dbd97d022a8f5cedcd0335ceedd] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:32:45 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: Finished attempting to deploy device IP Address 142.51.1.101 Completion Status - SERVER_SIDE_PREREQS_ERROR_INVALID_CREDENTIALS Completion Message - ] [FINE: Finished attempting to deploy device IP Address 142.51.1.101 Completion Status - SERVER_SIDE_PREREQS_ERROR_INVALID_CREDENTIALS Completion Message - ] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:33:07 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [] []
[DEBUG] [12/9/08 9:33:37 AM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for running devices] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for running devices] [] []

Any suggestions ?

Thanks

Chris Roberts