Home

Results 1 to 3 of 3

Thread: Installation "namenotfoundexception"

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Installation "namenotfoundexception"

    Installing groupwise8 on a fresh netware 6.5sp7 server I am getting a javax error "namenotfoundexception" I am seeing the domain folder populated but not the po folder. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Edward van der Maas NNTP User

    Re: Installation "namenotfoundexception"

    mehlvilleits wrote:

    >
    > Installing groupwise8 on a fresh netware 6.5sp7 server I am getting a
    > javax error "namenotfoundexception" I am seeing the domain folder
    > populated but not the po folder. Any help would be greatly
    > appreciated.


    delete the post office object and try to recreate it ?

    --
    Cheers,
    Edward

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Re: Installation "namenotfoundexception"

    Quote Originally Posted by Edward van der Maas View Post
    mehlvilleits wrote:

    >
    > Installing groupwise8 on a fresh netware 6.5sp7 server I am getting a
    > javax error "namenotfoundexception" I am seeing the domain folder
    > populated but not the po folder. Any help would be greatly
    > appreciated.


    delete the post office object and try to recreate it ?

    --
    Cheers,
    Edward
    The problem occured before the po object was created. I tried reinstalling multiple times with the same issue. I then used the groupwise utilities in ConsoleOne to create a newsystem and it worked without issue not sure what the difference was.
    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •