Hi,

I'm running openSuSE 10.3 with Java 1.6 on my workstation. I just updated the primary domain on my server to GW8. That went fine. After doing so, updated my GW C1 snapins to v8 on my workstation using the 'rpm -Uvh gwadmin.rpm' command.

Now, when I start ConsoleOne, I get:
ERROR: java.lang.NoClassDefFoundError: java/lang/StringBuilder

So I removed C1, removed the GW8 snapins, and then reinstalled them. Same thing. I ran C1 with the '-debug -windowout' switches and this it what I got in my Terminal window:
<myuserid>@147724:~/download/gw8/admin> /usr/ConsoleOne/bin/ConsoleOne -debug -windowout

libxcb: WARNING! Program tries to unlock a connection without having acquired
a lock first, which indicates a programming error.
There will be no further warnings about this issue.
libxcb: WARNING! Program tries to lock an already locked connection,
which indicates a programming error.
There will be no further warnings about this issue.
java.lang.NoClassDefFoundError: java/lang/StringBuilder
at com.novell.gw.admin.config.GetInitialGWContext.<cl init>(Unknown Source)
at com.novell.gw.admin.config.GWServiceSnapin.initSna pin(Unknown Source)
at com.novell.application.console.snapin.Registration Item.getSnapins(RegistrationItem.java)
at com.novell.application.console.shell.Registry.getS napins(Registry.java)
at com.novell.application.console.shell.Registry.getS napins(Registry.java)
at com.novell.application.console.shell.ConsoleShell. startServiceSnapins(ConsoleShell.java)
at com.novell.application.console.shell.ConsoleShell. start(ConsoleShell.java)
at com.novell.application.console.shell.Console.main( Console.java)
<lce> END_CONSOLEONE_STARTUP

I've searched around the Novell Forums and the web to no avail. I did find a few other threads here with the same error but no resolution.

Any ideas? Can anyone point me in the right direction?


Thanks!
Aaron