I posted this question in the Agent Deployment forum but didn't receive an answer. I need to deploy the ZEN agent but I keep receiving an 'error.' The zcc.log file shows the error "MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.propertyResourcebundle, key."

I am using Zen 10.1.1.3 (evaluation) in a test enironment (Windows 2003 server, Windows XP workstations). I was able to manually deploy the agent to a few test computers and launch a test bundle. Both server and discovered workstations can ping each other. When I try to deploy the agent to new discovered devices using the deployment task I receive this error:

04 Mar 2009 12:40:13 SelectServerPage....303 :OS: win2003-se-sp2-x86
04 Mar 2009 12:40:13 SelectServerPage....304 :platform: Windows
04 Mar 2009 12:40:13 ResourceUtils.......180 :MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.PropertyResourceBundle, key
04 Mar 2009 12:40:18 ResourceUtils.......180 :MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.PropertyResourceBundle, key
04 Mar 2009 12:40:21 ResourceUtils.......180 :MissingResourceException: Can't find resource for bundle java.util.PropertyResourceBundle, key
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........118 :Attempting to create new deployment object
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........143 :Creating object
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........146 :Creating assignment object
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........151 :Setting the schedule data
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........163 :Setting the pre-agent package
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........227 :attempting to send refresh signal to the zenloader
04 Mar 2009 12:40:21 Controller..........231 :refresh signal sent

Can anyone give me a few suggestions?
Thank-you,
Becky