Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: Vista Issues

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Vista Issues

    As a transition from Netmail to Groupwise 8 I have installed the Groupwise 8 client onto many of our Vista laptops using the POP3 remote mail option. I have many users complaining of not receiving messages. When I have checked the messages have come through Netmail, have been deleted from the server but have not been written to the Groupwise remote mail folder. The Vista machines are all SP1 with the latest IR1 Novell client. Has anyone else had any similar problems?

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: Vista Issues

    grichmond,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
    the other self support options and support programs available.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://support.novell.com/forums/


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •