Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: User Move Status Window Non Responsive

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1

    User Move Status Window Non Responsive

    We are in the process of moving pilot users from our old 7.0.1 post office to a brand new 8.0 post office. The move seems to complete ok, but we have no way of knowing because the User Move Status window is unresponsive: just a gray window with a hour glass and no user status visible. The window will respond to the close "x" properly.

    We are connected to and have selected the new 8 domain when viewing the status. We have disabled the "Live Move" for now, so I know that we will not see everything moving, but the status should at least be visible.

    When connected to an old 7 domain, we can view the user move status fine.

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: User Move Status Window Non Responsive

    weschero,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
    the other self support options and support programs available.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://support.novell.com/forums/


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •