We have a production server running ZCM 10.0.3.2. we have not had any problems. Today we noticed our ZCM01 server is showing last contact as Oct 27, 2008. Our second server seems to be fine. This was working fine. Have not noticed any issues from users. Just want to get this working.
We are in the process of testing the upgrade to 10.1.3 on a test server, but would like this fixed before we upgrade our production servers to 10.1.3.
Here is what I see in the zmd-messages.log:

daemon. Will wait and try again (attempt 120 of 120)] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [ZMD] [] [Call to UserDaemonRegistration.GetUserDaemonObject returned null] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirement User Module] [] [Failed to evaluate sys req in user space, most likely because we could not contact the user daemon. Will wait and try again (attempt 63 of 120)] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirement User Module] [] [Giving up user sys req evaluation and assuming that the requirement failed.] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirement User Module] [] [result: False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [AND-ing result(False) with previous results (False) yields False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Zmd] [] [Can process ZENWORKS_HOME in system space] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [GroupRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [ServiceExistsSysReqHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned True] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned True] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [GroupRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [RegValueExistsRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [AND-ing result(False) with previous results (True) yields True] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [GroupRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [EnvironmentValueHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Zmd] [] [Can process OSTYPE in system space] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [EnvValueReq] [] [Can process OSTYPE in system space] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirements Module] [] [First requirement returned False] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [GroupRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [FileExistsRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [3/25/2009 9:07:22 AM] [] [Requirement User Module] [] [reqString: <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<Req xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" Type="FileExistsReq">
<Data xmlns="http://www.novell.com/ZENworks/Reqs/v1.0">
<ns1:FileExistsReq xmlns:ns1="http://www.novell.com/ZENworks/Reqs/v1.0">
<Value>false</Value>
<Name>/opt/novell/zenworks/java/lib/system-update-ex.jar</Name>
</ns1:FileExistsReq>
</Data>
</Req>] [] []