Does this DEBUG log have anything that sticks out to anyone?

[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: Got a Schedule Deployment event] [FINE: Got a Schedule Deployment event] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: Recieved 1 tasks to schedule] [FINER: Recieved 1 tasks to schedule] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: Task schedule is immediate. Starting task: Deploy iJames] [FINER: Task schedule is immediate. Starting task: Deploy iJames] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: adding deployment task (Deploy iJames) to queue] [FINE: adding deployment task (Deploy iJames) to queue] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: The value of zenHome is:null] [FINE: The value of zenHome is:null] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:14 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: DeploymentQueue - Adding workstation CO-TEC-007.bps101.net-10.4.13.222] [FINE: DeploymentQueue - Adding workstation CO-TEC-007.bps101.net-10.4.13.222] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:15 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Notified of running devices] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Notified of running devices] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:15 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:15 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: com.novell.zenworks.deployment.InstallPrimaryAgent Thread Attempting to communicate to CO-TEC-007.bps101.net 10.4.13.222] [FINE: com.novell.zenworks.deployment.InstallPrimaryAgent Thread Attempting to communicate to CO-TEC-007.bps101.net 10.4.13.222] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:17 PM] [] [Do Quick Tasks Queue Action Handler] [[[QT]] DoQuickTasksQueueActionHandler.processAction] [[[QT]] DoQuickTasksQueueActionHandler.processAction] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:58:45 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for device updates...] [] []
[DEBUG] [4/2/09 3:59:15 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for running devices] [FINER: RunningDeviceDeploymentsMonitor: Waiting for running devices] [] []
[DEBUG] [4/2/09 4:01:26 PM] [] [Loader.Status Storer Module] [Processing Status_113188caca4c76489115cfbe7a0b2240_1238706061 027.xml] [Processing Status_113188caca4c76489115cfbe7a0b2240_1238706061 027.xml] [] []
[DEBUG] [4/2/09 4:02:18 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINER: TIMED OUT] [FINER: TIMED OUT] [] []
[ERROR] [4/2/09 4:02:19 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [5ea68b27cc44774deb0b49bc9aeaba9f] [5ea68b27cc44774deb0b49bc9aeaba9f] [] []
[DEBUG] [4/2/09 4:02:19 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: DeploymentQueue - removing target from queue - 10.4.13.222 Deployment UID - 8ab413dc52117b6664ecb5163c7051b1] [FINE: DeploymentQueue - removing target from queue - 10.4.13.222 Deployment UID - 8ab413dc52117b6664ecb5163c7051b1] [] []
[DEBUG] [4/2/09 4:02:19 PM] [] [Loader.DeploymentModule] [FINE: Finished attempting to deploy device IP Address 10.4.13.222 Completion Status - WINPROXY_ERROR_TIMED_OUT Completion Message - ] [FINE: Finished attempting to deploy device IP Address 10.4.13.222 Completion Status - WINPROXY_ERROR_TIMED_OUT Completion Message - ] [] []


I disabled the Windows Firewall, turned off simple file sharing, and ensured File and Printer sharing was enabled on the NIC of the proxy machine.

What did I miss?