I know that I have seen other threads about this but I still can't get it working. I have a new 3.7 server setup. Windows and Linux clients connect just fine to it. This server is primarily to be used as a Macbook ifolder server.

When I first set it up the Mac clients connected just fine for the first day. After that all I see is "An error was encountered while connecting to the iFolder server." This is happening on all Macs that I try it on. There are no errors on the server and if you look in the logs it shows the user login successful.

I really need some help on this. The only errors I can find are on the console are:

4/13/09 1:09:23 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] ** (/opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe:1120): WARNING **: Missing method Mono.WebServer.XSPWebSource::.ctor(IPAddress,int) in assembly /Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.4/lib/mono/gac/Mono.WebServer/0.1.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.WebServer.dll, referenced in assembly /opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe
4/13/09 1:09:23 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] ** (/opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe:1120): WARNING **: Missing method Mono.WebServer.XSPWebSource::.ctor(IPAddress,int) in assembly /Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.4/lib/mono/gac/Mono.WebServer/0.1.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.WebServer.dll, referenced in assembly /opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe
4/13/09 1:09:23 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Error: The Simias process failed to initialize.
4/13/09 1:09:23 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Use the command line switch --showconsole to view the error.
4/13/09 1:09:24 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Ping exception: Error: ConnectFailure
4/13/09 1:09:24 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Error: No service found for /Users/Seth/.local/share/simias.
4/13/09 1:09:25 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Ping exception: Error: ConnectFailure
4/13/09 1:09:25 PM iFolder 3[1114] Simias Process Failed to start
4/13/09 1:09:25 PM iFolder 3[1114] Simias Process Failed to start
4/13/09 1:09:25 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] ** (/opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe:1126): WARNING **: Missing method Mono.WebServer.XSPWebSource::.ctor(IPAddress,int) in assembly /Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.4/lib/mono/gac/Mono.WebServer/0.1.0.0__0738eb9f132ed756/Mono.WebServer.dll, referenced in assembly /opt/novell/ifolder3/lib/simias/web/bin/Simias.exe
4/13/09 1:09:25 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Error: The Simias process failed to initialize.
4/13/09 1:09:25 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Use the command line switch --showconsole to view the error.
4/13/09 1:09:25 PM [0x0-0x2d02d].com.novell.iFolder[1114] Use the command line switch --showconsole to view the error.


These errors show up when I start ifolder on the client. When I try to create an ifolder account on the workstation I get:

SOAP ERROR IS : -1 Status : 0 num : 0
SOAP ERROR IS : -1 Status : 0 num : 0

ifolder encountered an exception while clearing the https proxy

exception in SETUPSIMIASPROPERTIES: TCP Error -1 TCP error in Simiasservice.setproxyaddress

Anyone have any information on this?

Thanks for your help.

Rob