When running bundles that used to work in 10.1.3, I don't get them via the 10.2 agents.

Here are the vars seen by the user
400IP=10.96.6.201
400IP_1=10.96.6.100
400_1_NAME=LAKE
400_NAME=LDC1
ALLUSERSPROFILE=C:\ProgramData
APPDATA=C:\Users\rdr3463\AppData\Roaming
APP_SERVER=PCALAK01
CommonProgramFiles=C:\Program Files\Common Files
COMPUTERNAME=RDR_VMSRV_V2
ComSpec=C:\Windows\system32\cmd.exe
CONTEXT=OU=LAK.OU=TP.O=TEN
DATABASE=PCALAK
DAYLIGHT=Central Daylight Time
DEFLOGDIR=C:\ProgramData\McAfee\DesktopProtection
DNS=LAK.PCA.COM
FP_NO_HOST_CHECK=NO
HOMEDRIVE=C:
HOMEPATH=\Users\rdr3463
HOST1_NAME=LAKE
HOST_NAME=LDC1
LIBRARY=LAKCMN
LOCALAPPDATA=C:\Users\rdr3463\AppData\Local
LOGONSERVER=\\RDR_VMSRV_V2
NUMBER_OF_PROCESSORS=1
NWLANGUAGE=ENGLISH
OS=Windows_NT
Path=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\Sys tem32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v 1.0\;C:\Program Files\Novell\ZENworks\bin;V:.;W:.;Z:.;Y:.;X:.
PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WS F;.WSH;.MSC
PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86
PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 15 Model 2 Stepping 9, GenuineIntel
PROCESSOR_LEVEL=15
PROCESSOR_REVISION=0209
ProgramData=C:\ProgramData
ProgramFiles=C:\Program Files
PROMPT=$P$G
PUBLIC=C:\Users\Public
SESSIONNAME=Console
SITE_ID=300
STANDARD=Central Standard Time
SystemDrive=C:
SystemRoot=C:\Windows
TEMP=C:\Users\rdr3463\AppData\Local\Temp
TMP=C:\Users\rdr3463\AppData\Local\Temp
TNS_ADMIN=L:\Oracle_TNS
USER=RDR3463
USERDOMAIN=RDR_VMSRV_V2
USERNAME=rdr3463
USERPROFILE=C:\Users\rdr3463
VSEDEFLOGDIR=C:\ProgramData\McAfee\DesktopProtecti on
windir=C:\Windows
WINDOWS_LOGIN=0
ZENWORKS_HOME=C:\Program Files\Novell\ZENworks

Here are the vars seen by the 10.2 Agent bundle script (set to run as user)
allusersprofile=C:\ProgramData
appdata=C:\Users\rdr3463\AppData\Roaming
commonprogramfiles=C:\Program Files\Common Files
computername=RDR_VMSRV_V2
comspec=C:\Windows\system32\cmd.exe
deflogdir=C:\ProgramData\McAfee\DesktopProtection
fp_no_host_check=NO
homedrive=C:
homepath=\Users\rdr3463
localappdata=C:\Users\rdr3463\AppData\Local
logonserver=\\RDR_VMSRV_V2
number_of_processors=1
os=Windows_NT
path=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\Sys tem32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v 1.0\;C:\Program Files\Novell\ZENworks\bin
pathext=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WS F;.WSH;.MSC
processor_architecture=x86
processor_identifier=x86 Family 15 Model 2 Stepping 9, GenuineIntel
processor_level=15
processor_revision=0209
programdata=C:\ProgramData
programfiles=C:\Program Files
PROMPT=$P$G
public=C:\Users\Public
sessionname=Console
systemdrive=C:
systemroot=C:\Windows
temp=C:\Users\rdr3463\AppData\Local\Temp
tmp=C:\Users\rdr3463\AppData\Local\Temp
userdomain=RDR_VMSRV_V2
username=rdr3463
userprofile=C:\Users\rdr3463
vsedeflogdir=C:\ProgramData\McAfee\DesktopProtecti on
windir=C:\Windows
zenworks_home=C:\Program Files\Novell\ZENworks

The missing vars are the vars from the Novell client login script.

Anyone else seen this? Vista, Linux Sles 10, and Oracle DB