Hello,

We use Notifylink 4.6.1.
As soon as we update GWIA agent to version 8 mails stopped to sync.

The Trusted App authentication is working, but when GWIA try to connect to mailboxes there is an authentication failure in NLES.

GWIA logs :

10:55:54 78E Accepted IMAP4 connection with: xxxxxx
10:55:54 78E Client - 1 CAPABILITY
10:55:54 78E Server - 1 OK CAPABILITY completed
10:55:54 78E Client - 1 CAPABILITY
10:55:54 78E Server - 1 OK CAPABILITY completed
10:55:54 788 Client - 2 AUTHENTICATE XGWTRUSTEDAPP
10:55:54 78E Client - 2 AUTHENTICATE XGWTRUSTEDAPP
10:55:54 297 Client - 2 AUTHENTICATE XGWTRUSTEDAPP
10:55:54 78E Client - 2 AUTHENTICATE XGWTRUSTEDAPP
10:55:54 297 Client - 2 AUTHENTICATE XGWTRUSTEDAPP
10:55:54 297 Client - 2 XGWTRUSTEDAPP TmTGluawAyNzZDNTgwMTEzGRTAwQzQwMDI3NkM1ODAyMTM2MDA wMDA5MzExRDUwMEZFMDBDNDAw
...

10:55:54 788 Server - 2 OK XGWTRUSTEDAPP completed
10:55:54 7B2 Client - 2 XGWTRUSTEDAPP Tm90aWZ5TGluawAyNzZDNTgwMT
10:55:54 78E Server - 2 OK XGWTRUSTEDAPP completed
10:55:54 297 Server - 2 OK XGWTRUSTEDAPP completed
10:55:54 7BD Server - 2 OK XGWTRUSTEDAPP completed

...

10:55:56 297 Server - 4 NO LOGIN GroupWise login failed
10:55:56 297 IMAP4 session ended: xxxxxxx
10:55:56 7BD Server - 4 NO LOGIN GroupWise login failed
10:55:56 78E Server - 4 NO LOGIN GroupWise login failed
10:55:56 788 Server - 4 NO LOGIN GroupWise login failed
10:55:56 7B2 Server - 4 NO LOGIN GroupWise login failed
10:55:56 788 IMAP4 session ended: xxxx

Any help? Thanks in advance.