During installation of ZCM10.2 I got some errors:

---
ConfigureAction failed!: com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.InternalD ataModelException: com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.InternalD ataModelException: Product Activation failed at com.novell.zenworks.datamodel.temp.ZoneCreator.cre ateZone(ZoneCreator.java:136) at com.novell.zenworks.datamodel.utils.hibernate.Zone Creator.doWork(ZoneCreator.java:188) at com.novell.zenworks.datamodel.utils.hibernate.Zone Creator.main(ZoneCreator.java:529) Caused by: com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.InternalD ataModelException: Product Activation failed at com.patchlink.sapphire.datamodel.license.ZPMLicens ingZoneCreatorPlugin.activatePatch(ZPMLicensingZon eCreatorPlugin.java:132) at com.patchlink.sapphire.datamodel.license.ZPMLicens ingZoneCreatorPlugin.zoneCreated(ZPMLicensingZoneC reatorPlugin.java:51) at com.novell.zenworks.datamodel.temp.ZoneCreator.exe cutePlugin(ZoneCreator.java:160) at com.novell.zenworks.datamodel.temp.ZoneCreator.cre ateZone(ZoneCreator.java:110) ... 2 more Caused by: java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name com.patchlink.sapphire.datamodel.PatchLicensing, locale nl_NL at java.util.ResourceBundle.throwMissingResourceExcep tion(ResourceBundle.java:836) at java.util.ResourceBundle.getBundleImpl(ResourceBun dle.java:805) at java.util.ResourceBundle.getBundle(ResourceBundle. java:576) at com.patchlink.sapphire.datamodel.license.ZPMLicens ing.activate(ZPMLicensing.java:185) at com.novell.zenworks.datamodel.services.licensing.L icensingAdminImpl.activate(LicensingAdminImpl.java :314) at com.patchlink.sapphire.datamodel.license.ZPMLicens ingZoneCreatorPlugin.activatePatch(ZPMLicensingZon eCreatorPlugin.java:93) ... 5 more
---

ZCM is not working now. Need help ASAP as Iḿ with the client right now!

Kind regards,

Robin Meeuwsen
+31643973512