Hi all.

I was trying to install zlm7.3 on sles11 guestOS on Xen server.
This is what I did.

step.1 install postgresSQL 8.4
: had no issue.

step 2 install zlm 7.3
: 2-1 zlm-install : had no issue
2-2 zlm-config : had an issue
<log>
"ZENworks is unable to use the specified database. Zenworks requires database
that uses Unicode as its character set"

<log - details>
Sep 23 19:09:31 Successfully stopped Novell ZENworks Loader
Sep 23 19:09:31 Step 1: Gathering Information
Sep 23 19:09:31 running config script: /media/zlm/data/configureScripts/questio
ns.py
Sep 23 19:09:31 Executing command: uuidgen
Sep 23 19:09:31 The first ZENworks Server installed is configured as the primar
y server.
Sep 23 19:13:05 You have selected to use an existing database. The database can
be on
the local server or a remote server, and must be running at this time.
You will be prompted for the database server address, the database
name or SID, the database user name, and the database password.

Sep 23 19:13:24 Executing command: /opt/novell/zenworks/bin/zlm-schemaloader jd
bc:postgresql://localhost:5432/zlm-db postgres ****
Sep 23 19:13:24 Executing command: echo 'show client_encoding;' > /tmp/zlm-char
set-check.sql
Sep 23 19:13:24 Executing command: psql -h localhost -p 5432 -U postgres zlm-db
-f /tmp/zlm-charset-check.sql
Sep 23 19:13:24 ZENworks is unable to use the specified database. ZENworks req
uires a database that uses Unicode as its character set.
Sep 23 19:13:24 Please refer to the installation documentation and correct the
above errors.

This is Local set info of GuestOS SLES11 : en_US.UTF-8
This is DB character set info of postgresSQL : UTF8

Any suggestion?
Thanks.

.