Hi,

since one week or so, we get lots of "Message Status - Undeliverable" Mails from the DOM-CL.GWIA.GATEWAY (sometimes 20 in 15 minutes)

We are also using GWAVA 4.5 on Linux

The mail body is always something like this:
The attached file had the following undeliverable recipient(s):
 
Information about your message:
Message log tag: 477169
Number of send attempts: 5
Time of initial send attempt: 10-10-09 06:27:53
Time of last send attempt: 10-10-09 11:21:24
Transcript of session follows:
Command: MAIL FROM:<evzvlsz@hfuihmj.com>
Response: 451 <evzvlsz@hfuihmj.com>... Sender domain must exist
Received: from pikvjxn.com ([119.121.55.37])
by mail.campuslan.de with ESMTP; Sat, 10 Oct 2009 06:27:03 +0200
Message-ID: <bd1d5b1204bb47d89b6b6b2206a38f52@e7bb980ef54e41f5 b24cc883132114fa>
Date: Tue, 19 Jan 2038 03:14:07 GMT
Mime-Version: 1.0
X-Priority: 3
From: =?utf-8?B?IOaok+mBk+aJk+mHjuaIsCzmnIDlvozpoY/lsIQgdmtrYXhh?= <evzvlsz@hfuihmj.com>
To: seq@yahoo.com.tw
Subject: =?BIG5?B?RlehRzMxMDUgTkRV?=
X-mailer: Foxmail 6, 5, 139, 81 [es]
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="=====003_Dragon1e29fb074e9648df8737e99e6 bb39804_====="
--=====003_Dragon1e29fb074e9648df8737e99e6bb39804_== ===
Content-Type: text/plain;
charset="BIG5"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
 
--=====003_Dragon1e29fb074e9648df8737e99e6bb39804_== ===
Content-Type: text/html;
charset="BIG5"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
<div style="width:250px; height:50px; background-color:white; z-index:10; position:absolute; top:0px;"></div>
<HTML>
<BODY>
<BR><BR><FONT color=white>ugbvx dtlbi ldwpbs xvuhm bqfgcz xyiobyz npoa zwldzkl eihza ojpl jspv ergkrq ekopvzh prezezn uoyv gkti pcyi</FONT>
<BR><FONT color=white>nopeehb vvttb paujp pmzwhal jvyland rxjrh eirdgxq mdpgwn anwlel akikozi ugtawfk dzve flpow</FONT><BR>
<FONT color=white>fokeyqj tdouoph cquv vihv iylukoz wnsb yslhub dfzkdpl hnqae yhfm knbc aiwmni symvky xaoxi qlsy rvdq qhopntd</FONT><BR>
<FONT color=white>dtrugge gwjix tnewfuq nhjiivl nnooue fnshp tcvtyb cmryo chtn xvmylx gpvxhl tlfo fqfadn</FONT><BR></FONT><BR>
<P><FONT size=803><STRONG><FONT color="#e157e1">&#x696d;&#x754c;Xt&#x5ea6;&#x6700; &#x5feb;A~̦nA&#x552e;&#x670d;&#x6700;&#x4f73;A&#x5 0f9;&#x6700;u&#x60e0;&#xff0c;&#x7ad9;&#x7d55;&#x6f eb;&#x7afd;&#x5145;&#x6578;~&#x4e0b;&#x5217;}&#x90 32;&#x5165;<BR>
<A
href="http://mqkknauelgm.909846.cn#@.yymekufu.com"">&#x8cea;&#x8d85;g&#x3109;&#x5c11;&#x5973;&#x96d9 ;&#x4e73;y&#x6fd5;; <FONT
color=white>lehkrbn</FONT></A><BR><BR>
<BR><FONT color=black>`&#x985e;&#x6700;&#x9f4a;&#x3001;&#x54 c1;&#x8cea;&#x6700;&#x7e;&#x7e;&#x9928;&#x4fc3;P&# x7e;~&#x7531;&#x4e0b;&#x5217;&#x7db2;}i&#x5165;<BR ><A
this mails are always to our "info" account, not to individual user mailboxes.
Interesting: the mail from in the body is always: evzvlsz@hfuihmj.com of course, thats a non existing domain...


Relaying is NOT enabled
GWAVA 4.5 does not answer senders if mail is quarantined

Any ideas ????
thanks
TFe