Hi Everyone,

We started using the inventory in zcm and after the first scans ran i'm
seeing a lot of error in the loader-message.log file:

[DEBUG] [11/3/09 6:51:41 PM] [] [InventoryStorer] [] [Exception loading
component:: The UPDATE statement conflicted with the FOREIGN KEY SAME
TABLE constraint "FK_SW_ParentSuiteOID". The conflict occurred in
database "zenworks_KHL_ZONE", table "dbo.NC_Software", column
'ComponentOID'.] [] []

Also a few hundred of these:

[DEBUG] [11/3/09 6:51:47 PM] [] [Loader.MessageProcessorModule] []
[Corrupt Message File: MessageID null or exceeds 256 char: <?xml
version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Message><MessageId><![[CDATA[[Novell.ZENworks.InventoryManager
RunFieldApplications problem: Novell.Zenworks.Zmd.ZenException:
SetUpProcess: m_CurrentProcessInfo is not null for colw32.exe
at
Novell.Zenworks.InventoryManager.FieldAppExec.RunF ieldApplications(ScanType
type, InventorySettings settings)
at Novell.Zenworks.InventoryManager.InventoryScan.Run Scan(ScanType
type, String
eventid)]]]]></MessageId><Severity><![[CDATA[[4]]]]></Severity><Time><![[CDATA[[1257270654265]]]]></Time><Source><![[CDATA[[58576f7fc28a164a84b5a15be9f5f9ec]]]]></Source><ComponentName><![[CDATA[[InventoryManager]]]]></ComponentName><MessageType><![[CDATA[[0]]]]></MessageType><MessageParams
/></Message>
] [] []
[DEBUG] [11/3/09 6:51:47 PM] [] [Loader.MessageProcessorModule] []
[Corrupt Message File: MessageID null or exceeds 256 char: <?xml
version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Message><MessageId><![[CDATA[[Novell.ZENworks.InventoryManager
RunFieldApplications problem: Novell.Zenworks.Zmd.ZenException:
SetUpProcess: m_CurrentProcessInfo is not null for colw32.exe
at
Novell.Zenworks.InventoryManager.FieldAppExec.RunF ieldApplications(ScanType
type, InventorySettings settings)
at Novell.Zenworks.InventoryManager.InventoryScan.Run Scan(ScanType
type, String
eventid)]]]]></MessageId><Severity><![[CDATA[[4]]]]></Severity><Time><![[CDATA[[1257270655812]]]]></Time><Source><![[CDATA[[58576f7fc28a164a84b5a15be9f5f9ec]]]]></Source><ComponentName><![[CDATA[[InventoryManager]]]]></ComponentName><MessageType><![[CDATA[[0]]]]></MessageType><MessageParams
/></Message>
] [] []
[DEBUG] [11/3/09 6:51:47 PM] [] [Loader.MessageProcessorModule] []
[Corrupt Message File: MessageID null or exceeds 256 char: <?xml
version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Message><MessageId><![[CDATA[[Novell.ZENworks.InventoryManager
RunFieldApplications problem: Novell.Zenworks.Zmd.ZenException:
SetUpProcess: m_CurrentProcessInfo is not null for colw32.exe
at
Novell.Zenworks.InventoryManager.FieldAppExec.RunF ieldApplications(ScanType
type, InventorySettings settings)
at Novell.Zenworks.InventoryManager.InventoryScan.Run Scan(ScanType
type, String
eventid)]]]]></MessageId><Severity><![[CDATA[[4]]]]></Severity><Time><![[CDATA[[1257270672046]]]]></Time><Source><![[CDATA[[58576f7fc28a164a84b5a15be9f5f9ec]]]]></Source><ComponentName><![[CDATA[[InventoryManager]]]]></ComponentName><MessageType><![[CDATA[[0]]]]></MessageType><MessageParams
/></Message>
] [] []


Any ideas what could be causing this?


Wouter.