Hi.

in rdebugtools2 the syntax for specifying several single IP addresses for admin PCs
seems to be wrong.

In Readme and the sample CFG included this is how to specify multiple IP addresses:
-------------
[Accept Addresses]
10.100.100.100, 10.100.100.101, 10.100.100.103 ; Sample Administrator addresses
-------------

The resulting message in RDB.EXE is this:

--------------------------------------------
1. 10.27.1.70 - NW03

Selection: 1Connecting to host 10.27.1.70...
No connection slots available.
(Hit a key to continue)
-----------------------


rdbhost.nlm is loaded

tcpcon.nlm shows, that UDP:8880 *IS* opened.

unloading rdbhost.nlm causes a "normal timeout" to happen.



Connecting with RDB.EXE to all other NWSERVERs (NW6.5.8) is working fine.


For each failing connect there travel 4 packets (wireshark):

RDB.EXE PC --> RDBHOST.NLM Server
Data: db 47 01 05 00

RDB.EXE PC <-- RDBHOST.NLM Server
Data: db 47 00 0a 00 03 01 00 00 00

RDB.EXE PC --> RDBHOST.NLM Server
Data: db 48 09 16 00 01 00 00 00 41 64 6d 69 6e 00 35 34 34 38 00 5f 35

RDB.EXE PC <-- RDBHOST.NLM Server
Data: db 48 00 06 00 03


Changed that Section [Accept Addresses] to like this, now it works smoothly:
-------------------------
[Accept Addresses]
10.100.100.100
10.100.100.101
10.100.100.103 ; Sample Administrator addresses
-------------------------


Who could verify what I tried, and, maybe, update the sample CFG and readme?



Regards, Rudi.




--
Just 58 more days, then NetWare goes EOL.
The kingNW is sentenced to death -- long lives the kingLX!
See: http://support.novell.com/lifecycle/