Hi there...

I'm experiencing slow logins on my client.

DNS confugurations is good. I can ping (-a) IP and DNS name. All returns expected values.

Primary server is Windows2K3 and Client is WinXP SP3, Latest Client with Post Patches.

When I check the log files I see these messages for a couple of bundles. This concerns me.


[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.234] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [BundleManager] [] [Evaluating System Requirements for Freecell; GUID: 315334fb203e47d1b3c27826f838b831] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.234] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [GroupRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.234] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [FileExistsRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.234] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [ZMD] [] [User daemon call Novell.Zenworks.Requirements.RequirementUserModule Handler.ProcessRequirementInUserSpace(FileExistsRe q, <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<Req xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" Type="FileExistsReq">
<Data xmlns="http://www.novell.com/ZENworks/Reqs/v1.0">
<ns1:FileExistsReq xmlns:ns1="http://www.novell.com/ZENworks/Reqs/v1.0">
<Name>C:\WINDOWS\System32\freecell.exe</Name>
</ns1:FileExistsReq>
</Data>
</Req>) to session 268369 failed after 0.002 seconds] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.234] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [] [FileExistsRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [] [FileExistRequirementHandler] [] [File C:\WINDOWS\System32\freecell.exe returned True for File Requirement " File Exists = True"] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [Requirement User Module] [] [Could not evaluate requirement in user space, so did it with the device session. Result = True] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [Requirements Module] [] [First requirement returned True] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [WindowsOsRequirementHandler] [] [Entered ProcessRequirement] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [] [Requirement Handler] [] [Comparing actualValue: 5.1.2600.196608 with expectedValue: 4.0.2600.196608 for compareOperator: GreaterEquals returned True] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [Requirements Module] [] [AND-ing result(True) with previous results (True) yields True] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [Requirements Module] [] [First requirement returned True] [] []
[DEBUG] [02/03/2010 10:20:25.250] [1268] [ZenworksWindowsService] [15] [dwsedoc] [BundleManager] [] [System Requirements Passed for Freecell] [] []

There are more of these entries in my zmd-messages.log.

Anyone any ideas? I can mail the rest of the log file as well if needed...

TIA