Hi there,

I have a problem with the ehcache I guess. As soon as I activate Clustered Configuration the main context is no more initializing. I don´t know what´s wrong ?

My configuration for the cluster is listed at the bottom of this entry. Hopefully someone can push me in the right direction where to have a look and perhaps what to double check.

2010-03-04 13:12:14,391 DEBUG [main] [net.sf.ehcache.hibernate.EhCacheProvider] - Creating EhCacheProvider from a specified resource: /config/ehcache-hibernate-clustered.xml Resolved to URL: file:/opt/novell/teaming/apache-tomcat-6.0.18/webapps/ssf/WEB-INF/classes/config/ehcache-hibernate-clustered.xml
2010-03-04 13:12:14,419 DEBUG [main] [net.sf.ehcache.distribution.RMICacheManagerPeerLis tener] - Automatically finding a free TCP/IP port to listen on: 48757
2010-03-04 13:12:14,444 ERROR [main] [net.sf.ehcache.distribution.MulticastRMICacheManag erPeerProvider] - Error starting heartbeat. Error was: No such device
java.net.SocketException: No such device

netstat shows me a as stated in the ehcache-hibernate-cluster.xml as multicast Group Port

No binding to port 48757.

SLES 11 32 bit Apache Load balancer

SLES 11 32 bit First Lucene Server

SLES 11 32 bit Second Lucene Server

SLES 11 32 bit Oracle 10 Database Server

SLES 11 32 bit First Teaming Application Server 2.1 (Novell)

SLES 11 32 bit Second Teaming Application Server 2.1(Novell)

IBM JAVA 1-6-0 JDK Provided by SLES 11 SDK
(also tested with SUN Java)

Please do not hesitate to ask for some tests or further information.