We have one primary ZCM server (Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition 5.2.3790 Service Pack 2 Build 3790) and attempted the 10.2.2 to 10.3.0a update this morning. The update finished with errors, and this is the error portion in system-update.log:

INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;98;
DEBUG;;;Attempting to stop service: BOE120SIAZENReporting
DEBUG;;;Unable to create service BOE120SIAZENReporting. Service BOE120SIAZENReporting was not found on computer '.'.
INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;98;
DEBUG;;;Attempting to start service: BOE120SIAZENReporting
DEBUG;;;Unable to create service BOE120SIAZENReporting. Service BOE120SIAZENReporting was not found on computer '.'.
DEBUG;;;Unable to start service...will retry
DEBUG;;;Attempting to start service: BOE120SIAZENReporting
DEBUG;;;Unable to create service BOE120SIAZENReporting. Service BOE120SIAZENReporting was not found on computer '.'.
DEBUG;;;Unable to start service...will retry
DEBUG;;;Attempting to start service: BOE120SIAZENReporting
DEBUG;;;Unable to create service BOE120SIAZENReporting. Service BOE120SIAZENReporting was not found on computer '.'.
DEBUG;;;Unable to start service...will retry
DEBUG;;;Attempting to start service: BOE120SIAZENReporting
DEBUG;;;Unable to create service BOE120SIAZENReporting. Service BOE120SIAZENReporting was not found on computer '.'.
ERROR;ERROR_STARTING_SERVICE;BOE120SIAZENReporting ,Service does not exist;
DEBUG;;;An error occured during command execution...details should have already been logged
INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;99;
DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_SHARE
DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_SHARE
DEBUG;;;Starting process: C:\Program Files\Novell\ZENworks\share/boe-publish/misc/appDeploy.bat
DEBUG;;;command line:
INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;100;
FINISHED_WITH_ERROR;ERROR_DURING_INSTALL;;


I'm sorry if this was covered somewhere.. I haven't been able to track down any information on this error. Thanks in advance!