Hello,

I'm running ZCM v 10.2.2.45263
I'm trying to apply the upgrade patch for 10.3.0a, manually because the server is behind a firewall.

The install kicks off successfully, and the ZCC reports the patch is downloading.
It hangs at "Downloading (4%)" for a time and then reports an error.

The loader-messages.log reports a long list of this sort of message:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
[DEBUG] [4/13/10 5:35:07 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: Attempting to update command 3a6ab9c2d1052ee96df0aa0e310bb82d]
....snip ....

[FINEST: Checksum value for file: /var/opt/novell/zenworks/content-repo/system-update/5010030000327d48854ff3bcc4b8f60a/ZENUpdateWatcher.exe
.... snip ....

[DEBUG] [4/13/10 5:35:07 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: Status for update (5010030000327d48854ff3bcc4b8f60a): DOWNLOADING]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Then it repeats this error about 5 times:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
[DEBUG] [4/13/10 5:35:08 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINE: Unable to download content (zaaio-10.3.0-linux-x86.tar.gz) from server (file:///opt/novell/zenworks/ZENworks10_SP3_SystemUpdate_A.zip). Retrying in 0 minutes] [java.util.zip.ZipException: invalid literal/length code
at java.util.zip.InflaterInputStream.read(InflaterInp utStream.java:140)
at java.io.FilterInputStream.read(FilterInputStream.j ava:90)
at

.... snip....
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

and then it finishes off with this:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
[DEBUG] [4/13/10 5:56:09 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: Attempting to get updates.xml from URL: file:///opt/novell/zenworks/ZENworks10_SP3_SystemUpdate_A.zip/]
[DEBUG] [4/13/10 5:56:09 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: No updates found for core with base version 10.1]
[DEBUG] [4/13/10 5:56:09 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: Attempting to get updates.xml from URL: file:///opt/novell/zenworks/ZENworks10_SP3_SystemUpdate_A.zip/]
[DEBUG] [4/13/10 5:56:09 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: Attempting to get updates.xml from URL: file:///opt/novell/zenworks/ZENworks10_SP3_SystemUpdate_A.zip/]
[DEBUG] [4/13/10 5:56:09 PM] [] [Loader.SystemUpdateModule] [] [FINEST: No updates found for pru with base version 10.1]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Can anyone tell me why this is failing?
The original install was 10.1 and I patched it to 10.2.2

Thanks,

Stephen