Hello -
I have a SLES10 sp1 setup using self signed certificates. Our
environment is a NW 6.5 environment with a few OES boxes and SLES
boxes.
We had hoped to use the SLES10sp1 boxes at our POP locations and
would
only pull user info from the IDM user Vault we have. Basically the
ZCM
enviroment would work beside the regular eDir environment.

Our setup has had mixed results, Windows XP and 2000 workstations
tested
with 50/50 results getting a DLU. The workstations conform to the
basic
needs set forth in the docs. Yesterday half the workstations received
a
DLU and the apps, today nobody is getting logged in and we are unsure
of
the reasons.

I did a debug level log on a zen login. That is below. If anyone
sees
any thing that could help or should not have been done, please let me
know.

Thanks - Nathan


[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [RemotingService] []
[ZENIsServerAvailable entered] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [RemotingService] []
[ZENIsServerAvailable entered] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [RemotingService] [] [Host name
is:
zcm] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan-ping] [] [ Could not

connect to: http://zcm/zenworks-ping/, status: ConnectFailure] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [RemotingService] []
[ZENIsServerAvailable took exception: System.Net.WebException: Unable
to
connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException:
An
established connection was aborted by the software in your host
machine
at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot,

SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Bool ean
connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress&
address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32
timeout, Exception& exception)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at Novell.Zenworks.ConnectionManager.HttpLocation.Pin g()
at
Novell.Zenworks.Native.RemotingService.RemotingSer viceImp.ZENIsServerAvailable(String

SessionID, Boolean& bAvailable)] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [RemotingService] []
[ZENIsServerAvailable returning] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [Getting Session
Capability] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [URI:
https://zcm/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [URI:
https://10.120.160.185/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [Getting Session
Capability] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [URI:
https://zcm/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZMD] [] [URI:
https://10.120.160.185/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()]
[] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] []
[https://zcm/zenworks-zoneconfig/ ] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] []
[https://10.120.160.185/zenworks-zoneconfig/ ] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host zcm

status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping IP
address 10.120.160.185, status Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host
10.120.160.185 status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping IP
address 10.120.160.185, status Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location: https://zcm/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: zcm] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host:
zcm,
status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping host:

zcm, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate

source location: https://10.120.160.185/zenworks-zoneconfig/] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: 10.120.160.185] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Found host:
10.120.160.185, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [ Skipping host:

10.120.160.185, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [Entered
FindServerFromBusyList] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: zcm, status: Bad] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [
FindServerFromBusyList() Found host: 10.120.160.185, status: Bad] []
[]
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] [] [Exited
FindServerFromBusyList with Server = to null] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ConnectMan] []
[FindFirstContent()
returning ] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZenCache] [] [GetObject called
for
ZoneConfig:Realms] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:04:52 AM] [] [ZoneConfigManager] [] [Unable to

get authorization realms from service, using cache.] [] []
[DEBUG] [8/21/2007 9:05:05 AM] [] [ZenCache] [] [GetObject called
for
lastGenRefTimeUtc] [] []