After installing the build 146 version of Data Sync I can get the GroupWise connector to startup and sync but can't get the mobility connector to start. Everything else seems to be working correctly. I was able to get the first beta version to work without any problems. Below is the connectorManager log which indicates a very strange pathing from a python script. I am wondering if this is what is causing my problem. I have already uninstalled and reinstalled the bundle with the same error. I have not tried downloading the package again. Any help would be appreciated.


ConnectorManager log:

2010-06-11 14:38:50.829 INFO [MainThread] [connectorManager:260] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Starting Connector Manager v1.2 r427.
2010-06-11 14:38:50.831 INFO [MainThread] [connectorManager:292] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Running 0 connectors
2010-06-11 14:38:53.829 INFO [Thread-1] [engine:984] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Got reload message!
2010-06-11 14:38:53.829 INFO [Thread-1] [connectorManager:46] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Got reload signal (USR1)
2010-06-11 14:38:53.844 INFO [MainThread] [connectorManager:182] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Started default.pipeline1.mobility, pid 6383
2010-06-11 14:38:53.844 INFO [MainThread] [connectorManager:292] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Running 1 connector
2010-06-11 14:38:55.154 INFO [MainThread] [connectorManager:250] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] AI process died for default.pipeline1.mobility, exception follows:
2010-06-11 14:38:55.155 DEBUG [MainThread] [util:248] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************
2010-06-11 14:38:55.155 DEBUG [MainThread] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: Traceback (most recent call last):
2010-06-11 14:38:55.155 DEBUG [MainThread] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: File "/var/tmp/datasync-syncengine-1.2-build/opt/novell/datasync/syncengine/sbin/connectorManager.py", line 235, in forkAI
2010-06-11 14:38:55.155 DEBUG [MainThread] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: File "./activesync/bin/AppInterface.py", line 28, in __init__
2010-06-11 14:38:55.155 DEBUG [MainThread] [util:251] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: AttributeError: ApplicationInterface instance has no attribute 'getConnectorConfig'
2010-06-11 14:38:55.156 DEBUG [MainThread] [util:252] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] EXCEPTION: ********************
2010-06-11 14:38:56.829 INFO [Thread-1] [engine:984] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Got reload message!
2010-06-11 14:38:56.829 INFO [Thread-1] [connectorManager:46] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Got reload signal (USR1)
2010-06-11 14:38:56.831 INFO [MainThread] [connectorManager:182] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Started default.pipeline1.groupwise, pid 6406
2010-06-11 14:38:56.831 INFO [MainThread] [connectorManager:292] [userID:] [eventID:] [objectID:] [] Running 2 connectors

Roger Palmer
Chapin Hall at the University of Chicago