Hi guys

After years were my boxes run on SP4a without any problems I'm back now in this nice forum ;-)

Updated last night 2 boxes from NW65SP4a directly to SP8a with all post SP8 patches, one of them is runing without any problems, but the second one makes troubles.

I get always some errors that a modules didn't release resources.....but don't know which one!

Tried many things now, disabled all unnecessary modules like SAV10, DNS, CPQ stuff, but still have this memory locks.

Some examples:

24.07.2010 19.01.33 : SERVER-5.70-2713 [nmID=D0003]
Module did not release 1 resource
Module: NIS SSL Server
Resource: WS2 Startup NLM Entry
Description: Winsock NLM Startup

24.07.2010 19.20.29 : SERVER-5.70-2715 [nmID=D0003]
Module did not release 328 resources
Module: openssl
Resource: User Memory Allocations
Description: Alloc Memory (Bytes)

24.07.2010 18.19.51 : SERVER-5.70-2713 [nmID=D0003]
Module did not release 1 resource
Module: OpenWBEM CIMOM Daemon with Novell p
Resource: Module Unload event
Description: Event Notification Call-Backs

24.07.2010 18.19.51 : SERVER-5.70-2715 [nmID=D0003]
Module did not release 311848 resources
Module: OpenWBEM CIMOM Daemon with Novell p
Resource: User Memory Allocations
Description: Alloc Memory (Bytes)

Disabled then also the OPENWBEM.NCF, but that only fixed the "OpenWBEM CIMOM Daemon" unreleses.

I don't know if it depens on my Tomcat5 and iManager problem after the update, becasue I recognized there was no Tomcat 5.0 directory on the server after and iManager I can't get to work anymore.

Would a SEG log be helpful or is it easy for Massimo or Andrew to tell me what the problem is? ;-)

Thx for any suggestions.
Marco