I'm installing my first OES2 (SP2) server into an existing tree. Everything seems to be going okay, but I can't figure out Novell DNS. I configured it in the OES Install and Configuration utility and didn't get any errors. But, when I start it for the first time it says it started okay, but shortly after exits. Here's the information from /var/opt/novell/log/named/named.run:

17-Aug-2010 15:16:11.076 general: main: notice: starting BIND 9.3.2 -u named
17-Aug-2010 15:16:14.146 general: dns/db: critical: Unable to login Error code:-941293567
17-Aug-2010 15:16:14.146 general: dns/db: critical: Failed to load RRs of a zone with error -112
17-Aug-2010 15:16:14.147 general: dns/hints: warning: Loading Root data from directory Failed
17-Aug-2010 15:16:14.148 general: server: info: loading configuration from '/etc/opt/novell/named/named.conf'
17-Aug-2010 15:16:14.148 config: isccfg/parser: error: none:0: open: /etc/opt/novell/named/named.conf: file not found
17-Aug-2010 15:16:15.182 general: dns/db: critical: Unable to login Error code:-941293567
17-Aug-2010 15:16:15.182 network: interfacemgr: info: dns_edir_get_multival has returned error inside store_dnsserver_ip_address:25
17-Aug-2010 15:16:15.182 network: interfacemgr: error: Error occured while updating the IP list of the DNS server object:25
17-Aug-2010 15:16:15.182 general: server: critical: loading configuration: file not found
17-Aug-2010 15:16:15.182 general: server: critical: exiting (due to fatal error)

I assumed that the error was trying to login to eDirectory (the server has a read/write replica that the DNS config is pointed to), but doing an ndstrace with only +ldap I don't see anything. It's obvious it's not pulling the DNS information out of eDirectory and therefore not fully coming up, but I'm at a loss for what could be the problem here. Any suggestions?

Rob