When we are start using BMEE 3.8 we are get strange situation:

Mail proxy BMEE3.8SP3c UP on server NW6.5SP2.
Local network IP range: 192.168.16.10-192.168.16.200.
Proxy live on 192.168.16.10.

On the client side I'm set up e-mail program The Bat!
SMTP server = 192.168.16.10
POP3 server = 192.168.16.10

In NWadm32 setup BM Mail Proxy:
Primary mail domen name: mail.key.ru
Pop3 Mail server name: 85.142.5.66

In proxy.cfg:
[BM Mail Proxy]
BM_Domain=85.142.5.66

Allways seems ok, BUT:
When user try to send message with attach XLS file or other attachment -
BM implementation attachment into message body :( Like this:
------------------->8-------------------------------------
[192.168.120.4] received HELO command without domain name
Date: Mon, 31 Jan 2005 12:39:23 +0300
From: =?Windows-1251?B?wOTs6O3o8fLw4PLu8CDK8+v88vPw+w==?=
<admin_ku@key.ru>
X-Mailer: The Bat! (v2.12.00) Educational
Reply-To: =?Windows-1251?B?wOTs6O3o8fLw4PLu8CDK8+v88vPw+w==?=
<admin_ku@key.ru>
Organization: KEY
X-Priority: 3 (Normal)
Message-ID: <778229933.20050131123923@key.ru>
To: =?Windows-1251?B?y+Xi6O0g0eXw4+Xp?= <slevin@key.ru>
Subject: =?Windows-1251?B?RndkOiD04OnrIO3l6u7s7+vl6vLg?=
In-Reply-To: <68172038.20050131113817@key.ru>
References: <68172038.20050131113817@key.ru>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="----------54F21226A4393A"

------------54F21226A4393A
Content-Type: text/plain; charset=Windows-1251
Content-Transfer-Encoding: 8bit

Здравствуйте, .



---------- Пересылаемое письмо ----------
From: lesya@key.ru>
to: admin_mar@key.ru
Time&Date: Mon, 31 Jan 2005 11:38:17 +0300
Subj: see file
Attachment: unkond30.xls

Добрый день,



--

---------- End forward ----------
------------54F21226A4393A
Content-Type: APPLICATION/X-MSEXCEL;
name="=?Windows-1251?B?7eXq7u3k6Pbo/zMwLnhscw==?="
Content-transfer-encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="=?Windows-1251?B?7eXq7u3k6Pbo/zMwLnhscw==?="

0M8R4KGxGuEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPgADAP7/CQAGAAAAAAAAAAAAAAABAAAAAQAAAAAA
AAAAEAAAAgAAAAIAAAD+////AAAAAAAAAAD/////////////////////////////////////

[skiped MIME]
------------------------------8<--------8<-------------------------


How I can fix autoimplementation attachment into message body???