I had a server die that used to do my Zen Imaging. I installed that server 4 years ago. I am trying to install it on a different NW6.5 SP7 server. It goes through the install process, but when it finishes, it has the errors listed below. Does anyone have some ideas how I can make this install correctly? I am primarily interested in imaging but I selected all desktop management components including inventory, etc. Thanks.

ZENworks Desktop Management installation failed on the following servers:
JHS_WEB.jhs
See below for details.

[JHS_WEB]
Pre-install steps completed successfully
Shared ConsoleOne Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public\mgmt\consoleone\1.2
AppMgmt ConsoleOne Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public\mgmt\consoleone\1.2
Imaging ConsoleOne Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public\mgmt\consoleone\1.2
RMInv\Console\RM ConsoleOne Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public\mgmt\consoleone\1.2
RMInv\Console\RMInv ConsoleOne Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public\mgmt\consoleone\1.2
ZdmReg NOT successfully installed on JHS_WEB at H:
AppMgmt\public Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:
Shared Public Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\public
RMInv\Server\Inv\NW\sys Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:
PXE on Disk Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\PXE on Disk
TFTP NetWare Components NOT successfully installed on JHS_WEB at H:\system
Error: There was an error installing ZENworks Desktop Management on JHS_WEB. Error: An error occured during file copy or configuration. See above for more details and be sure that no ZENworks Desktop Management files are open or locked.