I have installed Suse 10SP3 with OES2. This has gome very well. But then I installed ZCM10

I created a BCI_ZOME and selected "embedded sybase_anywere".

I had to make these port changes
ZENworks server: 180
Zenworks server(Secure)1443
Zenworks Tomcat AJPconnector 18009

Certificate Athority: Internal.

This is the error log that is returned.


ERROR 12/02/2010 14:16:30 There appears to be a severe problem with one or more of the ZENworks components.
ERROR 12/02/2010 14:16:30 An error occurred when attempting to check the system status.
INFO 12/02/2010 14:09:01 RollbackCustomPanel Hyperlink file:///var/opt/novell/log/zenworks/ZENworks_Install_02_Dec_2010_13.31.55.log.xml
ERROR 12/02/2010 14:07:31 /etc/opt/novell/zenworks/security/passphrase.txt (No such file or directory)
ERROR 12/02/2010 14:07:31 /etc/opt/novell/zenworks/security/passphrase.txt (No such file or directory)
INFO 12/02/2010 14:07:25 CreateInventoryInstallsConfigureAction complete!
ERROR 12/02/2010 14:07:25 Failed to create package.
INFO 12/02/2010 14:07:25 /opt/novell/zenworks/share/tomcat/conf/.keystore
ERROR 12/02/2010 14:06:37 sun.security.x509.X509CertImpl
ERROR 12/02/2010 14:06:37 sun.security.x509.X509CertImpl
INFO 12/02/2010 14:06:37 ZENworks services successfully installed and configured
INFO 12/02/2010 14:06:37 Changing the Tomcat AJP connector ports and server ports to 18009 and 8005
ERROR 12/02/2010 14:06:36 /etc/opt/novell/zenworks/security/passphrase.txt (No such file or directory)
ERROR 12/02/2010 14:06:36 sun.security.x509.X509CertImpl
INFO 12/02/2010 14:06:03 ZENworks Database successfully configure
. More stuff

Every thing else installed correctley or did not generate a error log.