Hello,

I have an environment with some users on a non-Groupwise calendar server. I invite these users to a recurring meeting and reschedule the entire meeting (via "resend"). When I click "yes" to retract the original meeting, the GWIA shows some activity (see below), but no cancellation (of the original, now-retracted meeting) is emitted.

If I reschedule only a single instance of the meeting, a cancellation is emitted upon retraction as expected, so the problem only exists for an entire meeting series.

I turned diagnostic logging on. Here's what the GWIA reports for the reschedule itself (behaves as expected):

Code:
09:48:00 215 MTP: New receiver thread started, now 1 connections.
09:48:01 2F8 MSG 274 File: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\wpcsout\gwi587b\4\4D2ECA50.000 Message Id: (4D2F1EA5.D9A:69:35687) Size: 0
09:48:01 2F8 MSG 274 Sender: fcat@valhalla.wingra.com
09:48:01 2F8 MSG 274 Converting message to MIME: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\send\xd2eca51.003
09:48:01 2F8 MSG 274 Recipient: aaardvark@talk.wingra.com
09:48:01 2F8 MSG 274 Queuing message to daemon: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\send\sd2eca51.003
And the message is sent with no problems. Here is what the GWIA logs when the original is then retracted:

Code:
09:50:00 215 MTP: New receiver thread started, now 1 connections.
09:50:00 2F8 MSG 276 File: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\wpcsout\gwi587b\4\4D2ECAC8.000 Message Id: (4D2F1C6C.DFD:69:35687) Size: 0
09:50:00 2F8 MSG 276 Sender: fcat@valhalla.wingra.com
09:50:00 2F8 MSG 277 File: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\wpcsout\gwi587b\4\4D2ECAC8.001 Message Id: (4D2F1C6C.DFD:69:35688) Size: 0
09:50:00 2F8 MSG 277 Sender: fcat@valhalla.wingra.com
09:50:00 2F8 MSG 278 File: ODIN/DATA:\EMAIL\MAIL\GWDOM\WPGATE\GWIA\wpcsout\gwi587b\4\4D2ECAC8.002 Message Id: (4D2F1C6C.DFD:69:35689) Size: 0
09:50:00 2F8 MSG 278 Sender: fcat@valhalla.wingra.com
And then....nothing! The GWIA stops with no error messages or anything. This is a 3-instance meeting--one "file/sender" pair is logged for each instance, but then no MIME conversion occurs.

Any idea what could be wrong? I can provide more details if necessary.

Thanks!
Carl