Hi

I am unable to get a new BRDMGR 3.7 on NW 6 VPN up
and running.

Current Setup

BRDMGR 3.6 Old Server:

Netware 5.1 SP5
BM 3.6 SP1A
DS 8.7 10411.01 2/24/2003
TCP.NLM 5.90Y 6/12/2002
TCPIP.NLM 5.90U 6/4/2002
BSDSOCK.NLM 6.12W 6/4/2002

Private IP XXX.XXX.40.16
Private Mask 255.255.255.0
Private IPX 4
Proxy XXX.XXX.40.13
NAT Enabled
Public IP XXX.XXX.2.42
Public Mask 255.255.255.0
VPN IP 192.168.99.1
VPN Mask 255.255.255.0

Internet Connection two T-1's into Cisco router with No nat.

FS2:

Netware 5.1 SP5
BM 3.6 SP1A
DS 8.7 10411.01 02/24/2003
TCP.NLM 5.90Y 06/12/2002
TCPIP.NLM 5.90U 06/04/2002
BSDSOCK.NLM 6.12W 06/04/2002

Private IP XXX.XXX.29.10
Private Mask 255.255.255.0
Private IPX 6
Proxy XXX.XXX.29.10
NAT Enabled
Public IP XXX.XXX.2.106
Public Mask 255.255.255.0
VPN IP 192.168.99.2
VPN Mask 255.255.255.0

Internet Connection one T-1 with No nat.

FS3:

Netware 6.0 SP3
BM 3.7 SP2
DS 8.7 10411.01 02/24/2003
TCP.NLM 6.16.11 03/13/2003
TCPIP.NLM 7.17.08 02/27/2003
BSDSOCK.NLM 6.15.08 03/13/2003

Private IP XXX.XXX.100.10
Private Mask 255.255.255.0
Proxy XXX.XXX.100.10
IPX 105
NAT NOT Enabled
Public IP XXX.XXX.153.23
Public Mask 255.255.255.240
VPN IP 192.168.99.3
VPN Mask 255.255.255.0

Internet Connection one DSL with No nat.

Everything is working. Brdmgr 3.6 Old server is the Master of the
VPN.
FS2 and FS3 are slave to the Brdmgr 3.6 Old server.

We now have added a BRDMGR 3.7 New Server:

BRDMGR 3.7 New Server:

Netware 6.0 SP3
BM 3.7 SP2
DS 8.7 10411.01 02/24/2003
TCP.NLM 6.16.14 06/03/2003
TCPIP.NLM 7.17.10 05/19/2003
BSDSOCK.NLM 6.15.10 05/19/2003

Private IP XXX.XXX.40.15
Private Mask 255.255.255.0
Proxy XXX.XXX.40.15
IPX 4
NAT Enabled
Public IP XXX.XXX.2.46
Public Mask 255.255.255.0
VPN IP 192.168.50.1
VPN Mask 255.255.255.0

Internet Connection is the same as the BRDMGR 3.6 Old server
connected to a switch.

Procedure for Install.
1. Install Netware 6.0 SP3 Overlay.
2. Install Edir 8.7
3. Install Edir 8.7 sp3
4. Install WebApps 8.7
5. Install BRDMGR 3.7
6. Install BRDMGR 3.7 SP2
7. Install TCPIP 607J
8. Ran BRDCFG.nlm to create filters
9. When things don't work install BM 3.7 FP3B
10. PURGE_NW.EXE
11. SurfControl
12. SurfControl Patch
13. Craig's TUNEUP.NCF
14. VPNCFG to create the Master VPN for this server.

Proxy works fine on the BRDMGR 3.7 New Server.

I can ping Public IP addresses from BRDMGR 3.7 New Server to
FS2 & FS3 servers.

I tried removing FS2 and reconnecting it to the new BRDMGR 3.7
New server VPN 192.168.50.2 and was unable to connect the New VPN.

I tried removing FS3 and reconnecting it to the new BRDMGR 3.7
New server VPN 192.168.50.3 and was unable to connect the New VPN.

I then reconnected both FS2 and FS3 back to BRDMGR 3.6 Old server
VPN 192.168.99.X and everything reconnected to the old VPN.

I then create a TEST server:

Netware 6.0 SP3
BM 3.7 SP2
DS 8.7 10411.01 02/24/2003
TCP.NLM 6.16.14 06/03/2003
TCPIP.NLM 7.17.10 05/19/2003
BSDSOCK.NLM 6.15.10 05/19/2003

Private IP XXX.XXX.1.10
Private Mask 255.255.255.0
Proxy XXX.XXX.1.10
IPX 69
NAT Not Enabled
Public IP XXX.XXX.2.34
Public Mask 255.255.255.0
VPN IP 192.168.50.4
VPN Mask 255.255.255.0

Internet Connection is the same as the BRDMGR 3.6 Old server
and BRDMGR New Server connected to a switch.

I can ping both Public IP addresses from BRDMGR 3.7 New Server to
TEST Server and back.

I tried connecting TEST server to BRDMGR 3.7 New Server VPN
192.168.50.4 VPN. The BRDMGR 3.7 New Server shows in CALLMGR
IP and IPX call connected.

NWADMIN never shows the TEST server (slave) in sync.

I remove the VPN on both the BRDMGR 3.7 New Server and the
TEST Server and I can ping both of their PUBLIC IP addresses
again in both directions.

Thanks for your help

Rick Wood