I am using the open source edition of iFolder Server 3.8 on Ubuntu 10.04 for 2 weeks now and have already encountered several issues.
Most of them are not that problematic, but one thing does really bother me:

- User 1 (using opera) uses the web interface and starts downloading a big (>1 GB) file
-> During the download, user 1 cannot use the web interface any more. Any link just won't finish loading and nothing happens.
- Now user 2 (using firefox) tries to log in. There are several things which might happen: Sometimes the login just works. Sometimes, after some time, the iFolder interface reports a timeout (during connecting to simias, if a remember correctly). There was also another possible error message which i will copy later, if it appears again. Just reloading the page brings up the correct screen, with the user correctly logged in.
- When user 2 now tries do download a file, either a timeout is shown (see below) OR it works, BUT the download of user 1 is interrupted!

The error message user 2 sees is:

System.Net.WebException: The request timed out
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream () [0x00000]
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke (System.String method_name, System.Object[] parameters) [0x00000]

After this, the web interface does not seem to work any more for user 2 also.
After interrupting manually the download of user 1 (of not happend during the user 2 actions above already), the web interface is back to normal.

I am also using windows and linux clients and they seem to work without a problem.
In Simias.log are only "DEBUG" messages during that time, nothing indicates a problem.

In Apaches error.log there are entries like

[Sun Mar 06 01:09:04 2011] [notice] Apache/2.2.14 (Ubuntu) mod_mono/2.4.3 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8k configured -- resuming normal operations
[Sun Mar 06 01:09:04 2011] [warn] long lost child came home! (pid 17902)
[Tue Mar 08 02:52:54 2011] [error] (32)Broken pipe: write_data failed
[Tue Mar 08 02:52:54 2011] [error] command failed: failed to get client block (data size)
[Tue Mar 08 16:34:45 2011] [error] (70014)End of file found: read_data failed
[Tue Mar 08 16:34:45 2011] [error] Command stream corrupted, last command was 0


[Sat Mar 12 14:42:26 2011] [error] Unknown command: 1505809829


[Sat Mar 12 15:47:00 2011] [error] (70014)End of file found: read_data failed
[Sat Mar 12 15:47:00 2011] [error] command failed: failed to read data for SEND_FROM_MEMORY command

Please, can anybody help me with this issue? What further information is needed?