I'm attempting to talk to one of our development post offices using soapui 3.6.1. On sending a soap login request, I'm getting back a 400 error. On the PO screen, I see

Code:
11:44:51 048 SOAP Action Return Code = ea01
The http trace from soapui shows:

Code:
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "POST /soap HTTP/1.1[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Accept-Encoding: gzip,deflate[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Content-Type: text/xml;charset=UTF-8[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "SOAPAction: "loginRequest"[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "User-Agent: Jakarta Commons-HttpClient/3.1[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Host: 131.156.57.152:7182[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Content-Length: 789[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:typ="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" xmlns:met="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods">[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   <soapenv:Header>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      <typ:gwTrace>true</typ:gwTrace>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   </soapenv:Header>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   <soapenv:Body>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      <met:loginRequest>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:auth type="types:PlainText">[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "            <typ:username>Bob</typ:username>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "            <typ:password>Test</typ:password>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         </met:auth>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:version>1.02</met:version>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:application>BEEP</met:application>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:userid>true<met:userid>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:system>true</met:system>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      </met:loginRequest>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   </soapenv:Body>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "</soapenv:Envelope>"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "HTTP/1.1 301 Moved Permanently[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "HTTP/1.1 301 Moved Permanently[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "Location: http://131.156.57.152:7151/soap[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "POST /soap HTTP/1.1[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Accept-Encoding: gzip,deflate[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Content-Type: text/xml;charset=UTF-8[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "SOAPAction: "loginRequest"[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "User-Agent: Jakarta Commons-HttpClient/3.1[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Content-Length: 789[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "Host: 131.156.57.152:7151[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:typ="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" xmlns:met="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods">[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   <soapenv:Header>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      <typ:gwTrace>true</typ:gwTrace>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   </soapenv:Header>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   <soapenv:Body>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      <met:loginRequest>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:auth type="types:PlainText">[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "            <typ:username>Bob</typ:username>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "            <typ:password>Test</typ:password>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         </met:auth>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:version>1.02</met:version>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:application>BEEP</met:application>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:userid>true<met:userid>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <!--Optional:-->[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "         <met:system>true</met:system>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "      </met:loginRequest>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "   </soapenv:Body>[\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:>> "</soapenv:Envelope>"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "HTTP/1.1 400 [\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "HTTP/1.1 400 [\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "Date: Mon, 04 Apr 2011 11:44:51 GMT[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "Server: NetWare GroupWise POA 8.0.2[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "Content-Type: text/html[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "Pragma: no-cache[\r][\n]"
Mon Apr 04 11:44:52 CDT 2011:DEBUG:<< "[\r][\n]"
The PO is GW802 (not sure what HP version) on NetWare 6.5 Sp8. The only doc I've been able to find on ea01 is in the errorCodes document:

Code:
define en	WERR_NCSP_BAD_PARAMETER				"Bad parameter passed to a NCSP function"
//NGD
//NGD EA01
//NGD     Description:   Bad parameter (Class 3).
//NGD	    Conditions:    Bad parameter was passed to function.
//NGD     Solutions:     Contact Customer Support and report the conditions
//NGD     					  under which the error was encountered.
which is interesting, but not especially informative. There are a few references to ea01 in the forumst, mostly by Mike, saying it's a soap error.

I'm hoping that this is something simple that I'm missing. I'll gladly admit to being new at GW SOAP connections, but I think the request I submitted follows the samples in the docs and should return something other than an internal error.