Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: removing zcm11 agent and installing zcm 10.3.1 breaks login

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    294

    removing zcm11 agent and installing zcm 10.3.1 breaks login

    HI i've had a few issues with certian machines on zcm 11 culumative update 1 agent so I've rolled back to zcm 10.3.1 client only to find that the login is totally disabled.

    has anyone come aross this before?

    Thanks

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: removing zcm11 agent and installing zcm 10.3.1 breaks login

    jvmorrell,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
    the other self support options and support programs available.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://forums.novell.com/


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •